Horoscop, marți, 17 martie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Racii dau   mai multă putere partenerului decât este cazul
Racii dau mai multă putere partenerului decât este cazul
Horoscop. Vărsătorii nu trebuie să se  închidă în ei, nu lăsa anxietatea să pună stăpânire pe gândurile lor!

Berbec

Alege să vorbești mai puțin și să asculți mai mult oamenii din viața ta. Informațiile primite vor fi folositoare pentru următoarele planuri.

Taur

Partenerul este nevoit să ia măsuri neplăcute, dar necesare legate de locul lui de muncă. Fără  sprijinul tău, nu va face față!

Gemeni

Te vor răscoli mai multe amintiri din trecutul tău amoros. Ar fi bine să rămâi doar cu nostalgia și să nu încerci să contactezi persoanele care te-au rănit.

Rac

Îi dai mai multă putere partenerului decât este cazul. Iar el va fi rece, distant și pe alocuri destul de rigid la orice propunere de-a ta.

Leu

Încă de dimineață cauți soluții pentru tine și alte persoane. Ține cont că rata de succes a implementării lor va depinde în mare parte și de resursele investite.

Fecioară

Persoana iubită îți atrage că nu ai mentalitate de câștigător și că este cazul să fii mai îndrăzneț. Doar tu îți poți da seama dacă are sau nu dreptate.

Balanță

Obiectele folositoare nu trebuie să fie neapărat și frumoase. Deci atunci când faci ordine în casă, fii mai atent la ce arunci.

Scorpion

Devii mai sigur pe tine și te oferi să preiei alte proiecte. În plus, ai un mod potrivit de a comunica în aceste zile pline de nesiguranță.

Săgetător

Saturn, planeta testelor, se pregătește să iasă din casa banilor, dar nu înainte de te pune față în față cu cele mai importante investiții din ultimii ani. Au meritat sau nu?

Capricorn

Luna se află în semnul tău, fapt ce te face mai sensibil și vulnerabil. Empatia de care dai dovadă astăzi îi va uimi pe toți cei apropiați.

Vărsător

Nu te închide în tine, nu lăsa anxietatea să pună stăpânire pe gândurile tale! Comunică des cu prietenii, rudele și colegii. Somnul te va ajuta mult.

Pești

Îți va fi dificil să iei o decizie astăzi. Nu îți este frică de repercusiunile asupra ta, ci de efectele resimțite de ceilalți, mai ales de către prieteni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel