Horoscop, miercuri, 2 septembrie 2020
Autor: Daniela Simulescu pe 01 sep, 20:02 | Horoscop
Exclusiv

Horoscop. Marți, 2 septembrie, avem Lună Plină în Pești și opoziție Venus-Saturn. 

Berbec

Te consumi prea mult pentru absolut orice. Învață să nu mai pui la suflet și să te relaxezi. Poate dormi mai mult astăzi.

Taur

Unul dintre prietenii tăi se poartă ciudat și nu înțelegi ce se întâmplă cu el. Recomandabil ar fi să îți muți atenția de la el.

Gemeni

Anumite așteptări legate de cariera ta vor fi dărâmate astăzi. Superiorii ți-au dat de înșeles anumite aspecte, dar nu e deloc așa.

Rac

Opoziția dintre Venus și Saturn te face să crezi că nu îi pasă nimănui de tine și că meriți să te chinui dublu pentru orice vrei.

Leu

Discuțiile despre banii casei te indispun, dar sunt necesare. Așa vei descoperi că ai făcut diverse cheltuieli aiurea.

Fecioară

Partenerul se enervează repede, îți face multe reproșuri nu este dornic să faceți pace. Vei fi prea stresat.

Balanță

La serviciu apar încurcături pe care, bineînțeles, vei fi nevoit să le repari chiar dacă nu este vina ta. Vei pierde mult timp degeaba.

Scorpion

Iubirea este frumoasă, dar te și dărâmă de multe ori. Intensitatea sentimentelor tale este nespus de mare.

Săgetător

Șefii nu sunt deloc paroliști și nu îți convine acest aspect. Consideri că tu nu ai greșit cu nimic și că nu au dreptul să se poarte așa.

Capricorn

Vei fi nevoit să ieși din zona de confort și să empatizezi cu apropiații tăi. Îi vei înțelege, însă nu le vei accepta erorile.

Vărsător

Astrele îți recomandă să faci doar cheltuielile necesare astăzi și să nu te lași influențaț de nimeni și nimic din punct de vedere financiar.

Pești

Nici tu nu te înțelegi. Ai o mulțime de gânduri, idei, dar și de frici. Ești prea influențabil, deci ai grijă în compania cui petreci timp.

Te-ar putea interesa și ....
Horoscop Vezi toate articolele
Crossuri parteneri