Horoscop, marți, 22 aprilie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Nativii Pești vor deveni foarte curioși. 

Berbec

Crezi că este loc de mai bine în buzunarele sau conturile tale. Ori vei dori o creștere a veniturilor, ori vei învăța să le gestionezi mai bine. 

Taur

Prinzi curaj și spui răspicat ce nu îți convine la locul de muncă. Vei fi apreciat de către superiori pentru autenticitatea ta. 

Gemeni

Îți pierzi vremea cu tot felul de acțiuni superficiale sau inutile. Așa crezi tu că vei trece mai ușor peste această perioadă.

Rac

Ești preocupat de obiectivele persoanelor dragi, de ce vor să facă în viitorul apropiat. Ele vor aprecia grija ta, dar nu îți vor da mai multe detalii. 

Leu

Te înțelegi tare greu cu partenerul. Orice ai face, lui nu îi convine. Poate este cazul să vă lăsați în pace pentru câteva clipe. 

Fecioară

Devii egoist, vrei să îți consumi timpul doar pentru tine, nu mai vrei să ajuți pe nimeni astăzi. Ai nevoie de o pauză. 

Balanță

Persoana iubită îți face reproșuri că nu se poate baza pe tine. Tu ai vrea să eviți cearta, dar nu ai nicio șansă. Fii matur și asumă-ți greșelile!

Scorpion

Nu te poți abține să nu ai mai multe replici tăioase la adresa celor dragi. Să nu te mire pe urmă că nu mai vor să îți răspundă la telefon. 

Săgetător

Tentația de a face investiții este foarte ridicată. Mâine urmează o Lună Nouă în Taur, riscantă pentru zona financiară, deci nu te grăbi. 

Capricorn

Începi să îți dorești să studiezi ceva nou sau să te apropii mai mult de o latura ta spirituală. Profiți de vremurile actuale pentru a te dezvolta. 

Vărsător

Ești prea energic pentru zilele acestea. Și nu mai suporți să stai așa mult prin casă. Astrele îți recomandă să faci sport dacă vrei să te liniștești. 

Pești

Curiozitatea ta acerbă îi uimește serios pe colegii tăi. Poate din cauza plictiselii pui mai multe întrebări și vrei mai multe detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel