Urmărește emisiunea live
Horoscop, marți, 23 iunie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
ECLIPSĂ 21 IANUARIE 2019
ECLIPSĂ 21 IANUARIE 2019
Horoscop. Nativii Raci vor fi foarte sensibili astăzi. 

Berbec

Înveți să accepți că nu totul este o luptă pentru supraviețuire și că poți sta și în așteptare. Astfel te vei comporta ca un om înțelept. 

Taur

Îți faci planuri peste planuri și nu mai ai timp de nimic. Viața ta personală va avea cu siguranță de suferit dacă nu faci ceva.

Gemeni

Retrogradarea lui Mercur în zona banilor îți dă mari bătăi de cap. Te confrunți cu multe datorii, facturi de plătit sau cheltuieli neprevăzute.

Rac

Astăzi vrei liniște și relaxare. Te porți cu ceilalți cu mănuși sperând că și ei vor proceda la fel cu tine. Unii te vor respecta, alții nu.

Leu

Ai tot felul de frici și nu știi ce să faci cu ele. Oricum, vei ști cum să te porți la serviciu astfel încât să nu își dea nimeni seama.

Fecioară

Te implici prea mult în viața prietenilor. Aceștia îți vor reproșa că ești indiscret și că nu ții cont deloc de părerea lor.

Balanță

Instabilitatea de la locul de muncă te indispune serios și te provoacă să încerci să aduci mai multă claritate într-un proiect.

Scorpion

Va trebui să ai grijă cu cine pleci la drum. Obiectivele tale pot fi prea îndrăznețe pentru anumite persoane apropiate.

Săgetător

Ai nevoie de mai mult timp pentru absolut orice. Ești urmărit de diverse temeri care nu îți permit să îți desfășori normal activitatea.

Capricorn

Partenerul este mofturos, pretențios și exagerat pe alocuri. Se poartă cu tine de parcă nu ai exista, dar are și cerințe.

Vărsător

Colegii nu sunt rude, deci ai grijă cât de mult te apropii de ei. Este cazul să fii mai distant, să eviți să le povestești despre viața ta personală.

Pești

Nu accepți niciun refuz astăzi. Ceillați vor fi inspirați și motivați să nu renunțe, să continue chiar dacă le este foarte greu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel