Horoscop, marți, 25 februarie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Inițiativele Capricornilor  sunt apreciate, lăudate, dar blocate.
Inițiativele Capricornilor sunt apreciate, lăudate, dar blocate.
Horoscop. Berbecii fac  eforturi supraomenești pentru a fi atenți  la sarcinile de la locul de muncă, dar și la nevoile oamenilor dragi.

Berbec

Faci eforturi supraomenești pentru a fi atent la sarcinile de la locul de muncă, dar și la nevoile oamenilor dragi. Din păcate, nimeni nu își va da seama de asta.

Taur

Toate planurile îți sunt date peste cap și cu greu funcționezi atunci când este cazul. Astăzi, răbdarea nu te va ajuta deloc.

Gemeni

Încrederea oarbă într-o persoană cu autoritate de la serviciu te va costa enorm. Evită să împărtășești detalii din viața ta personală.

Rac

Partenerul se implică în viața ta profesională. Îți dă sfaturi, te contrazice sau te ceartă, deși nu are niciun drept. Tu alegi care este limita.

Leu

Câteodată, cunoștințele și educația nu te salvează deloc în situațiile de criză. Te vei supăra și vei crede că nu ți se acordă credit, dar nu este cazul.

Fecioară

Nu te baza pe partener dacă ai nevoie de cineva care să îți preia din treburi, nici acesta nu stă mai bine cu timpul și energia.

Balanță

Vei dori să te cerți cu toată lumea: familie, colegi, vecini sau chiar străini. Este de ajuns să fii contrazis că imediat vei lua foc.

Scorpion

Nu ai timp pentru absolut nimic. Vei uita să și mănânci sau să bei apă. Ocupă-te de ce ai de făcut, dar nu uita că trebuie să ai grijă de tine!

Săgetător

Persoanele dragi vor să fie răsfățate și tu vei cheltui o sumă destul de mare în acest sens. Nu face asta însă până nu achiți facturile mai întâi.

Capricorn

Inițiativele tale sunt apreciate, lăudate, dar blocate. Ceri explicații și nu ți se dau, cel puțin nu astăzi. Investește mai multă energie în timpul petrecut cu familia!

Vărsător

Zici că ai prune în gură atunci când vorbești. Te-a cuprins o lene serioasă, dar nici nu vrei să faci ceva în acest sens. Preferi să petreci astfel ziua.

Pești

Ai scăpat de zăpăceala Lunii Noi, dar Mercur retrograd se aproprie de Soare, fapt ce va crea mici încurcături menite să te frustreze serios. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel