Horoscop, marți, 3 septembrie 2019
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Gemenii cu greu se ridică din pat și se duc în silă la serviciu
Gemenii cu greu se ridică din pat și se duc în silă la serviciu
Horoscop. Lumea crede că Leii sunt  bancă de îți cer așa din senin bani cu împrumut, iar Fecioarele au  cele mai bune idei, indiferent de mediul în care se află.

Berbec

Îți iei avânt serios înainte de a te duce la colegi și de a le cere socoteală pentru lenea și lipsa lor de responsabilitate. Vrei să nu mai pierzi timp prețios la birou din cauza lor. Totuși, cearta nu rezolvă nimic.

Taur

Vitrinele magazinelor vor fi adevărați magneți pentru portofelul tău. Garderoba are nevoie de modelele din noile colecții. Orice cheltuială de astăzi va fi făcută la impuls și va atrage urmări neplăcute pentru bugetul tău.

Gemeni

Cu greu te ridici din pat și te duci în silă la serviciu. Nici acasă nu este liniștea dorită, dar parcă ai rămâne să dormi. Este posibil să ai discuții contradictorii cu vecinii.

Rac

Ai o agendă destul de încărcată astăzi. Cu greu vei găsi clipe libere să te relaxezi sau să mănânci. Și dacă nu era de ajuns, mai trebuie să preiei și din sarcinile altor persoane din familie sau de la serviciu.

Leu

Lumea crede că ești bancă de îți cere așa din senin bani cu împrumut. Tu ai da, dar ai o multitudine de cheltuieli și bugetul nu mai este atât de sigur ca altdădată. Explică-le și sigur vei scăpa.

Fecioară

Ai cele mai bune idei, indiferent de mediul în care te afli. Toți te apreciază pentru soluțiile găsite, dar și pentru sfaturile oferite în mod necondiționat. Inițial vor fi rezervați, dar pe urmă vor aplauda activitatea ta.

Balanță

Cei care nu îți fac pe plac nu îți sunt inamici. Este posibil să ai mai mult patos astăzi și să exagerezi și să distorsionezi fapetele pea repede. Victimizarea va funcționa doar pe termen scurt.

Scorpion

Chiar dacă la început, prietenii tăi nu au agreat propunerile tale, astăzi vei reuși să îi convingi. Ba mai mult, vor trece la fapte și vor face și bucata ta de treabă. Folosește-ti intuiția pentru a realiza ceva, nu pentru a-i manipula pe cei slabi.

Săgetător

Este nevoie de o discuție serioasă cu partenerul de viață, referitoare la planurile de viitor. Află dacă este pe aceeași frecvență și dacă te poți baza pe sprijinul său. Sunt posibile neînțelegeri cu autoritățile.

Capricorn

Dacă ai probleme de ordin legal, ziua de astăzi va fi complicată. Pot apărea suprize neplăcute sau termene nerealiste. Evită nerespectarea legii din toate punctele de vedere. Verifică actele mașinii înainte de a pleca la drum.

Vărsător

Te bazai pe anumite sume din partea unor persoane de încredere, dar astăzi vei afla că așteptările au fost total nerealiste. În niciun caz, nu este vina lor că rămâi fără bani. Stai puțin și meditează la educația ta financiară.

Pești

Senzația principală a zilei va fi aceea că trăiești într-un cartier conflictual. Toți se ceartă, se contrazic, fac gălăgie, țipă unii la alții. Fă tot posibilul să nu te molipsești și să ai un comportament nepotrivit cu partenerul de viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel