Urmărește emisiunea live
Horoscop, miercuri, 12 februarie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Una spun,  alta înțeleg oamenii din jurul Vărsătorilor
Una spun, alta înțeleg oamenii din jurul Vărsătorilor
Horoscop. Colegii și prietenii Berbecilor cer de la aceștia  corectitudine, dar ei nu țin cont de comportamentul lor.

Berbec

Colegii și prietenii cer de la tine corectitudine, dar ei nu țin cont de comportamentul lor. Va fi greu să le explici că este nevoie de reciprocitate.

Taur

Este necesar să te îngrijești puțin de tine. Fii mai atent la semnalele organismului și nu mai face compromisuri atunci când este vorba de sănătatea ta.

Gemeni

Unii vor să te scoată vinovat pentru ceva ce nu ai făcut. Vei reuși să demonstrezi că nu ai greșit cu nimic, dar ai mai multă grijă la anturaj.

Rac

Când rudele comentează într-un mod neplăcut despre cariera sau statutul tău, este cazul să le explici că sunt libere să spună ce vor și atât.

Leu

Vei avea de făcut drumuri multiple pentru serviciu sau chestiunile personale. În plus, birocrația îți va da peste cap toate planurile.

Fecioară

Ești prea preocupat de situația financiară a partenerului sau a oamenilor dragi. Evită să fii prea tendențios și să exagerezi în a cere socoteală.

Balanță

Parcă ești luat în vizor, așa se comportă toți cu tine. Și pui și mai multă presiune pe tine până când vei deveni epuizat și cu greu îți vei reveni.

Scorpion

Colegii nu te ajută deloc, ba chiar vei suferi pierderi și vor apărea diverse obstacole din cauza lor. Deci nu te baza pe ei astăzi!

Săgetător

Te întrebi oare ce ai putea face astfel încât să mulțumești pe toată lumea, Te-ai săturat de reproșuri și critici fără argumente solide.

Capricorn

Reușești să împaci cu succes sarcinile de la serviciu cu cerințele familiei. Dacă te chinui puțin, vei rămâne și cu puțin timp pentru tine.

Vărsător

Una spui, alta înțeleg oamenii din jurul tău. Acordă mai multă atenție asupra modului de transmitere a informațiilor.

Pești

Vrei să fii lăsat în pace, să îți păstrezi bruma de vitalitate rămasă și să te odihnești ca niciodată. Astrele îți recomandă să nu faci cheltuieli aiurea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel