Horoscop, miercuri, 16 septembrie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, marți, 30 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 30 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Nativii Leu au multe preocupări legate de zona profesională. 

Berbec

Îți dai seama că ai putea aduce unele îmbunătățiri la locul de muncă. Superiorii și colegii vor aprecia inițiativele tale.

Taur

Încearcă să nu comunici prea mult cu persoanele dragi în timpul orelor petrecute la serviciu. Trebuie să te concentrezi.

Gemeni

Vorbești prea mult despre tine, iar cei din jurul tău se plictisesc repede. Nu îți spun ce îi deranjează, iar tu vei continua.

Rac

Te implici în prea multe proiecte și abia faci față. Îți va fi greu să renunți la ceva, pur și simplu nu poți admite ala ceva.

Leu

Îți faci tot felul de socoteli și planuri financiare. Majoritatea legate de economii. Dar una este să îți dorești, și alta este să și faci.

Fecioară

Parcă lumea îți oferă mai multă atenție ca înainte. Te străduiești să nu dezamăgești pe nimeni dar îți vei da seama că va fi greu.

Balanță

Nivelul de energie va fi foarte scăzut și vei renunța la multe planuri. Apropiații se vor îngrijora și te vor căuta.

Scorpion

Colegii îți ascund anumite informații și toată ziua te gândești cum să le descoperi. Evită luptele pentru putere.

Săgetător

Primești laude din partea superiorilor și dintr-o dată te vei simți intangibil. Colegii vor fi foarte vigilenți de acum înainte.

Capricorn

Părerea ta chiar contează și vei observa că apropiații au nevoie de ea. Unele replici nu le vor plăcea, dar așa se vor trezi.

Vărsător

Nivelul de anxietate este la un nivel ridicat. Încearcă să nu fii prea prăpăstios sau să crezi că tot ce zboară se mănâncă.

Pești

Partenerul pare plictisit. Va trebui să îl tragi de limbă să afli care este cauza. Poate ar fi cazul să petreci mai mult timp cu el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel