Horoscop, miercuri, 4 decembrie 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Berbecii sunt  epuizați și cu greu găsesc timp și resurse pentru familie
Berbecii sunt epuizați și cu greu găsesc timp și resurse pentru familie
Horoscop. Când Leii și-au  dorit mai multă atenție la locul de muncă, nu au luat în calcul că s-ar putea să vină la pachet și cu atâta muncă și disciplină.

Berbec

Ești epuizat și cu greu găsești timp și resurse pentru familie. Reponsabilitățile de la locul de muncă îți dau mari bătăi de cap.

Taur

Te impresionează înțelepciunea unei persoane mai în vârste și ai vrea să pui în aplicare sfaturile sale. Partenerul va face cheltuieli mari fără permisiunea ta.

Gemeni

Încearcă să nu te implici în proiectele de la serviciu care nu îți aparțin, chiar dacă simți că ai putea aduce îmbunătățiri. Ceilalți vor crede că vrei să te lauzi sau să le creezi probleme.

Rac

Ai rămas cu prea puțină răbdare pentru a îți mai asculta sau ajuta și prietenii. Ai de rezolvat foarte multe pentru tine și te vei lovi de blocaje și întârzieri.

Leu

Când ți-ai dorit mai multă atenție la locul de muncă, nu ai luat în calcul că s-ar putea să vină la pachet și cu atâta muncă și disciplină. Iar tu vrei multă libertate.

Fecioară

Nu te hazarda atunci când partenerul sau persoana pe care vrei să o cucerești îți trântește o serie de cuvinte răutăcioase din senin. Verifică mai întâi motivele.

Balanță

Simți că ești într-o lesă și că depinzi de bunăvoia altor persoane. Diplomația rămâne și în acest caz folositoare, dar nu va rezolva situația.

Scorpion

Beneficiezi în continuare de Marte și Mercur în semnul tău, ceea ce îți oferă inițiativă, capacitatea de analiză, concentrare și mai ales spirit decizional.

Săgetător

Orice dovadă de egoism va fi aspru taxată, deci ai grijă la cum te manifești față de colegi sau apropiați. Vei avea tendința să faci cheltuieli inutile.

Capricorn

Dacă ești singur și vrei să cunoști pe cineva, poți începe să cauți chiar de astăzi cu mai mult curaj. Planurile de lungă durată sunt avantajate.

Vărsător

Te confrunți cu multe evenimente neobișnuite și șimți că au un rol important, doar că încă nu îți dai seama care este acela. Vor fi conflicte cu superiorii.

Pești

Ceri timp să te acomodezi cu noua abordare de la locul de muncă. Vei avea impresia că toți colegii fac progrese, iar tu stai pe loc. Ești doar nerăbdător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel