Horoscop, miercuri, 6 mai 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, joi, 28 ianuarie 2021
Horoscop, joi, 28 ianuarie 2021
Horoscop. Berbecii vor fi foarte neliniștiți.

Berbec

Nivelul de paranoia va fi prea ridicat ca să poți face treburilor cotidiene. Evită să dai sau să iei bani cu împrumut, chiar și membrilor familiei. 

Taur

Partenerul exagerează cu gelozia și posesivitatea. Te acuză de vrute și nevrute, dar nu vrea să își recunoască propriile greșeli.

Gemeni

Colegii șușotesc încontinuu și ai impresia că au ceva cu tine. Nu le reproșa nimic până nu ai probe în acest sens. 

Rac

Mulți oameni vor ceva de la tine astăzi și nu mai faci față. Te plângi fără încetare, dar gândește-te cine i-a învățat așa. 

Leu

Comentezi întruna că nu îți convin condițiile impuse de către superiori, dar nici nu ești dornic să faci o schimbare cu adevărat.

Fecioară

Cuvintele tale sunt ca gloanțele. Ai vrea să fii mai diplomat și să nu mai observi toate greșelile, dar pur și simplu nu te poți abține.

Balanță

Vei cheltui mulți bani fără a avea nevoie de un obiect anume. Vrei să fugi de neliniștea interioară , dar nu ai alte instrumente să o faci. 

Scorpion

Ești prea vulnerabil și îți este mai greu ca oricând să îți controlezi emoțiile. Mai ales că nici nu te vei putea îndepărta ușor de oameni. 

Săgetător

Exagerezi cu trecutul. Te ții de el cu dinții, mai ales de unele amintiri dureroase. Refuzi să ierți și să uiți. Somnul va fi greoi. 

Capricorn

Vei fi dezamăgit de un prieten. Îl investisei cu mai multă încredere, dar comportamentul lui îți arată că ai greșit enorm. 

Vărsător

Crezi că șefii încearcă să te manipuleze. Aceștia te roagă să preiei responsabilitatea unui proiect important și greu de finalizat. 

Pești

Te concentrezi cu greu, atât la serviciu, cât și acasă. Simți o oboseală mentală serioasă, dar nu îți poți lua pauză, din păcate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel