HOROSCOP RUNE 6 - 12 iulie 2020. Surprize mari pentru zodii. Voropchievici: Vă puteţi găsi jumătatea!
Autor: Florentina Constantin pe 04 iul 2020 / 20:17 | Horoscop

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri ascunse", de la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna 6 - 12 iulie 2020, după cum urmează:

HOROSCOP RUNE BERBEC - Săptămâna de fertilitate şi belşug. Toate dorinţele vi se împlinesc. Este o săptămână benefică.

HOROSCOP RUNE TAUR - O săptămână în care vă puteţi găsi jumătatea. O săptămână pasională!

HOROSCOP RUNE GEMENI - Aveţi o săptămână de comunicare multă, notiţe, telefoane. Veţi primi multe mesaje. Unul este foarte important, îl aşteptaţi de mult. Veţi primi o veste bună.

HOROSCOP RUNE RAC - Aveţi o săptămână în care trebuie să susţineţi o mică bătălie. Nu trebuie să vă mobilizaţi toate forţele. Fiţi calmi pentru că veţi câştiga!

HOROSCOP RUNE LEU - O săptămână în care sunteţi sfătuiţi să vă debarasaţi de trecut. Lăsaţi necazurile în urmă pentru că vă aşteaptă o săptămână grozavă.

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ - În sfârşit aţi descoperit cutia cu minuni. Se produce un salt rapid şi calitativ în existenţa dumneavoastră.

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ - Veţi avea o săptămână plină de adevăruri importante, cu marcaje pozitive şi mai puţin pozitive asupra vieţii dumneavoastră.

HOROSCOP RUNE SCORPION - Aveţi o săptămână plină de câştiguri pe toate domeniile: bani, carieră, sănătate. Sunteţi favorizaţi.

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR - Aveţi două gânduri: ori vă mutaţi din casă, ori vă schimbaţi serviciul.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN - Nu aţi muncit destul. Vine o săptămână în care trebuie să demonstraţi că aveţi tărie. Este o săptămână grea, cu provocări.

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR - Sunteţi gata să începeţi o viaţă nouă. 

HOROSCOP RUNE PEȘTI - Cineva care vă iubeşte şi care se gândeşte la dumneavoastră vă va trimite un cadou minunat.

Te-ar putea interesa și ....
Horoscop Vezi toate articolele
Crossuri parteneri