Horoscop, sâmbătă, 11 aprilie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Sâmbătă, 11 aprilie, Mercur va intra în semnul Berbecului. Nivelul de panică și haos va scădea.

Berbec

Ești plin de idei și vorbești non-stop. Iar Mercur te va face foarte obositor pentru ei apropiați. Pur și simplu nu te vor putea opri. 

Taur

Te macină multe amintiri și nu îți poți liniști gândurile. Regretele nu își au rostul, dar tu le dai voie să îți consume energia pe întreaga durată a zilei. 

Gemeni

Faci planuri cu prietenii, chiar dacă nu știi când te vei putea ține de ele. Dar asta vă ține pe o linie de plutire în această perioadă.

Rac

Capeți autoritate și îi convingi pe cei dragi să facă tot ce îți dorești. Vrei să fii răsfățat de toată lumea, chiar și de la distanță.

Leu

Începi să vezi cu alți ochi restricțiile actuale. Devii mai flexibil și nu te mai panichezi din orice. În plus, incertitudinea nu te mai sperie. 

Fecioară

Verifici proviziile și resursele. Vrei să știi clar cum te vei descurca în viitorul apropiat, mai ales că vin sărbătorile. Vei dori să ajuți pe cineva.

Balanță

Partenerul studiază foarte mult și nu îți dă atenția pe care consideri că o meriți. Îi vei reproșa asta într-un mod agresiv. 

Scorpion

Nici nu simți că este sâmbătă, ai prea multă muncă de făcut. Adevărul este că nu are cine să te ajute și vei fi foarte epuizat la finalul zilei.

Săgetător

Devii personajul comic al familiei. Îi faci pe toți să râdă, să uite de aceste clipe și să creadă că totul va fi bine. Ești ca un copil.

Capricorn

Te oferi să fii contabilul familiei. Mai ales pentru membrii care au pierderi financiare și care nu știu să își gestioneze puținul pe care îl mai au.

Vărsător

Mercur întră în zona studiului și a comunicării. Orice carte citită astăzi îți va oferi numeroase revelații. Curiozitatea ta va fi fără limite.

Pești

Persoana iubită se interesează de situația ta financiară. Nu ar face-o, dar a aflat că ai avut cam multe cheltuieli nechibzuite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel