Horoscop, sâmbătă, 15 februarie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Marte se află pentru ultima zi în semnul Săgetătorului. Ne vom susține punctele de vedere până în pânzele albe.

Berbec

Îți dorești o călătorie și nu te lași până nu îi convingi și pe ceilalți. Inițial ei voiau altă destinație, dar nu se pot pune cu încăpățânarea ta.

Taur

Partenerul se chinuie să ia o decizie importantă și tu te împotrivești mai ales că știi că vor fi multe cheltuieli implicate.

Gemeni

Vrei să te cerți cu toată lumea, nu te poți abține de la a face observații răutăcioase sau de la a te plânge încontinuu de nimicuri.

Rac

Nu vrea nimeni să te ajute la treburile casei deși ai specificat că ai alte priorități astăzi. Eforturile tale vor fi în zadar.

Leu

Pui bucuria ta mai presus de orice și îi vei frustra pe toți cei dragi, care te vor acuza cu siguranță că ești foarte egoist și arogant.

Fecioară

O rudă mai îndepărtată îți aduce acuzații nefondate pe neașteptate. Deși nu vrei să recunoști, te afectează serios și își strică ziua.

Balanță

Ideile tale îi ajută pe oamenii dragi să își rezolve o serie de probleme. Există riscul unor mici incidente în timpul călătoriilor.

Scorpion

Ții cu dinții de o sumă de bani, de parcă ar încerca cineva să ți-i fure. Pur și simplu vrei să existe soluții care să nu presupună și cheltuieli.

Săgetător

Marte îți mai dă o ultimă porție de curaj nebun și încrederea necesară de a începe un nou proiect sau de a încheia unul la care cu greu voiai să renunți.

Capricorn

Somnul va fi agitat, energia va fi la cote minime, iar oamenii din jur vor face tot ce le stă în putință să te enerveze încă din primele ore ale dimineții.

Vărsător

Prietenii se întrec în propuneri de petrecut ziua, unii dintre ei fiind chiar prea insistenți sau agresivi. Dar tu vrei doar să stai în casă.

Pești

Te străduiești să creezi o atmosferă plină de armonie pentru familie, te ocupi de tot ce este nevoie în casă. Te dedici altora astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel