Horoscop, sâmbătă, 18 aprilie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Leii vor să facă un lucru extravagant.

Berbec

Spui că vrei să te ocupi de multe treburi, însă vei fi epuizat și confuz. Oamenii din jurul tău te vor acuza că ai devenit prea comod. 

Taur

Toți îți spun că poți duce la final mai repede un proiect dacă ai sprijin. Tu ești încăpățânat și astfel vei pierde mai mult timp. 

Gemeni

Vorba dulce mult aduce! Iar tu știi cel mai bine și îi vei păcăli pe alții să se ocupe și de sarcinile tale. Ești mai preocupat de socializare. 

Rac

Dintr-o dată nu mai vrei să te impui, să ții cont doar de pretențiile tale. Și ceilalți trec prin aceeași perioadă, deci este nevoie de înțelegere.

Leu

Rutina zilnică te consumă enorm, ai vrea să faci ceva extravagant, să ieși din peisaj. Acum ești limitat. Și totuși nu te lași până nu găsești o soluție.

Fecioară

Muncești cu drag și spor. Te bucuri că poți ajuta și pe alții, mai ales în aceste zile pline de însemnătate. Spre finalul zilei vei avea un sentiment de mulțumire.

Balanță

Înțelegi că sunt multe chestii de finalizat, dar ție îți arde de socializare. Ai prefera să consumi timpul pe discuții cu rudele sau cu prietenii. 

Scorpion

Ție îți place ideea de izolare și te descurci în aceste vremuri. Ce nu îți convine este disperarea celor din jurul tău. 

Săgetător

Familia exagerează cu anumite obiceiuri, ritualuri și treburi casnice. Consideri că sărbătorile sunt făcute și pentru distracție și vei spune asta răspicat. 

Capricorn

Începi să vezi luminița de la capătul tunelului. Ești cuprins de simbolistica acestor zile și le spui celorlalți că în vremurile grele dobândim reziliență.

Vărsător

Tu nu te superi că ești departe de familie, prieteni sau alte persoane. Nu te dai peste cap nici cu pregătirile. Vrei să petreci simplu. 

Pești

Vei fi prins de emoții și dorința de a-i ajuta și pe cei năpăstuiți. Trebuie totuși să fii precaut și să nu sprijini persoanele nepotrivite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel