Horoscop, sâmbătă, 25 aprilie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Săgetătorii for fi foarte indiscreți.
Săgetătorii for fi foarte indiscreți.
Horoscop. Peștii vor discuta foarte mult de problemele altora.

Berbec

Refuzi orice presupune muncă și efort din partea ta. Vrei să te odihnești cât este ziua de lungă și să facă alții treaba pentru tine. 

Taur

Deși nu ai făcut nimic special, cei dragi îți acordă toată atenția lor. Te vei simți ca o mică vedetă. Important este că vei fi mai comunicativ. 

Gemeni

Parcă sunt două ființe astăzi în tine: una dornică de viața, la suprafață, și una urmărită de numeroase angoase, pe dinăuntru. 

Rac

Reușești să îi strângi și organizezi pe toți, iar bucuria cea mai mare va fi accea că vor recunoaște că fără tine nu ar face nimic bun. 

Leu

Cauți o persoană care să te inspire. Poate fi o rudă, un prieten, un personaj dintr-o carte sau dintr-un film. Vrei să transformi o zonă a vieții tale. 

Fecioară

Mercur se apropie de un careu cu Plută și din această cauză vei resimți multe momente de furie și neputință. Evită conflictele!

Balanță

Partenerul face destule comentarii neplăcute la orice i-ai spune. Îl vei intreba care îi sunt nemulțumirile, dar cu greu vei scoate ceva de la el.

Scorpion

Ești provocat încă de la primele ore ale dimineții de unele persoane apropiate. Te implică în tot felul de situații de care te-ai ferit până acum. 

Săgetător

Nu te vei lăsa până nu vei supăra pe cineva cu dorința ta de a ști totul despre viața sa personală. Indiscreția ta este exagerată.

Capricorn

Începi să îți dai seama că viața are nevoie și de bucurii mici. Decizi să te alături provocărilor inițiate de prieteni, chiar dacă doar online în acest moment. 

Vărsător

Această sâmbătă îți aduce posibilitatea să ajuți o persoană apropiată, dar și să începi un nou proiect legat de amenajarea casei. 

Pești

Te plângi tuturor de vremurile în care trăim, mai ales despre problemele financiare, nu neapărat ale tale. Dar suferința altora îți oferă un sens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel