Horoscop, sâmbătă, 5 septembrie 2020
Autor: Daniela Simulescu pe 04 sep, 21:28 | Horoscop
Exclusiv

Horoscop. Mercur intră astăzi în semnul Balanței. 

Berbec

Vrei să te ocupi de multe, însă de la vrut la făcut este cale lungă. Deci ar fi bine să nu le faci celorlalți multe promisiuni.

Taur

Partenerul nu este deloc flexibil și tu ai nevoie ca el să te ajute la anumite treburi. Dar îți va fi greu să îl convingi.

Gemeni

Mercur se pregătește să intre in semnul Balanței și te va ajuta să fii mai încrezător în capacitatea ta de stabili conexiuni.

Rac

Din când în când, este recomandabil să renunți la orgoliu și să comunici deschis cu partenerul, dar îți este tare greu.

Leu

Venus se pregătește să intre în semnul tău, deci te pregătești de acum pentru o perioadă în care vrei să fii foarte atrăgător.

Fecioară

Discuțiile despre bani începute de familie nu vor fi de bun augur. Dar tu ești obișnuit și le vei trece cu vederea mai ușor.

Balanță

Toți sunt cu ochii pe tine ca pe butelie. Îți este frică să nu greșești indiferent de ce ai face. Învață să fii mai detașat.

Scorpion

Te plictisești repede de absolut orice. Ai vrea să îți folosești energia într-un mod constructiv, dar și la ceva care să îți placă.

Săgetător

Timpul petrecut în compania copiilor va fi plin de bucurii. Dacă nu ai copii, poți alege să te ocupi de o pasiune mai veche.

Capricorn

Cei apropiați te cicălesc non-stop și vei alege să stai cât mai puțin pe acasă. Vrei să fii mai liber, să te bucuri de viață.

Vărsător

Vei vorbi încontinuu și nu vei obosi deloc. Dar cei apropiați vor căuta diverse scuze să nu stea prea mult în preajma ta.

Pești

Ești conștient că trebuie să faci o serie de cheltuieli, dar tot te vei plânge. Partenerul simte că nu îi acorzi suficientă atenție.

Te-ar putea interesa și ....
Horoscop Vezi toate articolele
Crossuri parteneri