Horoscop, sâmbătă, 7 decembrie 2019
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Peștii sunt cuprinși  de un exces de generozitate
Peștii sunt cuprinși de un exces de generozitate
Horoscop. Vărsătorii preferă  să stea în casă toată ziua, să se uite la seriale, să mănânce dulciuri și să bea un pahar cu vin.

Berbec

Careul dintre Chiron și Jupiter îți creează o stare de nervozitate și pesimism. Vrei să rezolvi problemele celor dragi, dar nu îți iese așa cum îți dorești.

Taur

Ești deranjat de persoanele care îți cer să îți schimbi programul de dragul lor. Ești dispus să faci asta, însă doar dacă ai avantaje sigure.

Gemeni

Ajungi la concluzia că ai devenit cam introvertit și că nu ți-a folosit la nimic. Iar acum vrei să treci de la o extremă la alta, dacă se poate, într-o clipită.

Rac

Te transformi într-o persoană arțăgoasă și îi judeci pe ceilalți dacă te critică sau te contrazic, în ciuda faptului că îți aduc argumente solide.

Leu

Ai așteptat sfârșitul de săptămână ca să te odihnești, dar ai o surpriză neplăcută. Familia te roagă să duci la capăt mai multe sarcini amânate.

Fecioară

Toată ziua ești preocupat doar de cine are dreptate, chiar dacă nu ești implicat în unele conflicte ale persoanelor dragi. Mai bine te odihnești.

Balanță

Te poți apuca de curățenia de sărbători încă de astăzi. Vei descoperi că ai de aruncat foarte multe obiecte vechi și inutile și că trebuie să faci reparații.

Scorpion

Și astăzi ești pe drumuri sau ești nevoit să comunici într-una cu o mulțime de persoane. Vestea bună este că și partenerul este foarte ocupat și nu îți va face reproșuri.

Săgetător

Persoana iubită are o influență prea mare asupra ta și te convinge să amâni tot ce aveai de făcut și să i te alături. Încercă să nu arunci banii pe lucruri nefolositoare.

Capricorn

Ai de luat o decizie pe plan profesional și nu reușești să te detașezi de asta. Te gândești non-stop, te agiți, îți faci griji. Astfel, îi vei indispune și pe cei dragi.

Vărsător

Preferi să stai în casă toată ziua, să te uiți la seriale, să mănânci dulciuri și să bei un pahar de vin. Nimeni nu va reuși să te înduplece să ieși în oraș.

Pești

Te cuprinde un exces de generozitate. Vrei să faci cadouri pentru mulți prieteni sau să îi inviți la tine pentru a le găti delicatese. Partenerul va fi de acord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel