Horoscop soț ideal. Care sunt zodiile pe care trebuie să le aleagă femeile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Multe femeile își doresc să aibă alături parteneri de viață care să nu le trădeze. Dar numai câteva zodii întrunesc calitățile necesare pentru a devenit soți ideali.

Vărsător

Pentru alesele lor, nativii din Vărsător sunt dispuși să îndeplinească toate dorințele acestora. E suficientă o vorbă ca Vărsătorii să se facă luntre și punte pentru a demonstra femeii iubite cât de mult o prețuiește și de câte sacrificii sunt în stare. Uneori, acest comportament poate deveni enervant, tensionând relația și provocând discuții aprinse între parteneri. În același timp însă, viața alături de Vărsători este mereu plină de surprize, chiar palpitantă.

Leu

Dotați cu carismă, bărbații născuți sub acest semn zodiacal aleg doar femeile cu verticalitate, capabile să-și apere punctul de vedere, să se impună. Leii sunt firi romantice: când se îndrăgostesc, nu-și ascund sentimentele, povestesc tuturor, mai puțin iubitei. Pe de altă parte, nativii din Leu vor face imposibilul pentru ca aleasa inimii lor să se simtă unică, specială și cea mai bună din lume. Persoane de încredere, ei vor, în același timp, ca totul să se întâmple numai cum consideră ei că este bine.

CITIȚI CONTINUAREA PE DC BUSINESS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel