Horoscop, vineri, 10 iulie 2020
Autor: Daniela Simulescu pe 09 iul, 17:40 | Horoscop
Exclusiv

Horoscop. Careul dintre Soarele din Rac și Lilith în Berbec ne va da tendința de a fi obraznici și rebeli. 

Berbec

Ai așteptări nerealiste referitoare la weekend. Vei observa încă de astăzi o lipsă de energie, deci nu îți face planuri multe.

Taur

Ajută-ți prietenii, dar nu sacrifica timpul personal pentru ei! Mai ales dacă au tot felul de situații complicate de rezolvat.

Gemeni

Nu îți face speranțe că termini repede treaba la serviciu! Te vei trezi că mai ai ceva de făcut exact când trebuie să pleci.

Rac

Vrei să iei tu deciziile în familie astăzi. Ceilalți au demonstrat că nu sunt de încredere și nu mai vrei să riști.

Leu

Aștepți ca oamenii din jurul tău să fie mai generoși și să te răsfețe. Nu te implici în nimic ce presupune consumul resurselor proprii.

Fecioară

Partenerul se victimizează exagerat fără a avea un motiv anume. Nu îi permite să cheltuiască banii aiurea!

Balanță

Vei avea impresia permanentă că ai uitat ceva. Probabil, la serviciu, s-au aglomerat proiectele și ai nevoie de prioritizare.

Scorpion

Ai face bine să îți dedici această zi. Visezi la câteva clipe de relaxare și de odihnă. Așa că ai mai multă grijă de tine.

Săgetător

Familia una zice și alta face. Tu te bazezi pe sprijinul ei și când ți-e lumea mai dragă, atunci se întâmplă ceva neplăcut.

Capricorn

Vei fi nevoit să iei multiple decizii de care ai fugit mult timp, dar acum nu vei mai putea amâna. Fii mai îndrăzneț!

Vărsător

Noua ta responsabilitate va fi să îți convingi colegii de serviciu să caute soluții să fie mai eficienți și mai focusați.

Pești

Dacă ar fi după tine, nu te-ai duce la serviciu astăzi. Dar banii nu pică din cer, deci te vei strădui să fii mai implicat.

Te-ar putea interesa și ....
Horoscop Vezi toate articolele
Crossuri parteneri