Horoscop, vineri, 13 septembrie 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Capricornii nu se simt deloc în apele lor
Capricornii nu se simt deloc în apele lor
Horoscop. Membrii familiei Vărsătorilor îi solicită ajutorul într-un moment tare prost, iar greșelile de la locul de muncă al Săgetătorilor  îi vor costa la propriu.

Berbec

Nu a trecut mult de la vacanță, dar te-a ajuns iar oboseala. Nu ai chef deloc de muncă, faci tot posibilul să te sustragi de la sarcinile grele.

Taur

Un prieten se implică mai mult decât este cazul în viața ta și tu nu ești conștient imediat de acest lucru. Fii mai atent pentru că s-ar putea să nu fie bine intenționat.

Gemeni

Partenerul va dori să mergeți într-o călătorie și dacă nu vei putea sau vrea, nu vei scăpa, ci va trebui să amânați. Profită de timpul liber și mai învață ceva.

Rac

Nu te implica in problemele financiare ale apropiaților pentru că există riscul să te trezești cu buzunarele mai goale. Ai grijă la ce acte semnezi astăzi.

Leu

Simți că persoana iubită s-a depărtat de tine și îi vei cere motivele pentru care a făcut-o. Și asta îți va ocupa tot timpul. Nu vei mai avea energie pentru altceva.

Fecioară

Este o zi propice pentru schimbări în ceea ce privește modalitatea de a face curățenie, fie la birou, fie acasă. Poate că ar fi cazul să nu mai ții multe lucruri inutile în viața cotidiană.

Balanță

Nevoia de iubire va fi la cote ridicate și vei cere validare de la cei din jur într-un mod exagerat. Unul dintre șefi îți va oferi un proiect sau o sarcină pe placul tău.

Scorpion

Încearcă să eviți certurile cu frații sau surorile. Orgoliile sunt prea mari și nu veți face deloc compromisuri, lucru care vă va dăuna foarte mult.

Săgetător

Greșelile de la locul de muncă te vor costa la propriu. Concentrează-te pe ce ai de făcut pentru a evita penalizările. Cu greu îi vei îndupleca pe superiori.

Capricorn

Nu te simți deloc în apele tale. Faci eforturi să le faci celorlalți pe plac, dar fără rezultat. Fii vrednic, poate pleci mai repede acasă pentru a te odihni.

Vărsător

Membrii familiei îți solicită ajutorul într-un moment tare prost. Nu ai resursele și timpul necesar să te implici în problemele lor sau îi sfătuiești.

Pești

Te gândești mai mult ca oricând dacă ai atitudinea potrivită față de partenerul de viață sau dacă este nevoie de altă abordare. Memoria îți joacă feste astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel