Horoscop, vineri, 22 octombrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
foto Pixabay/ Horoscop, vineri, 10 decembrie 2021
foto Pixabay/ Horoscop, vineri, 10 decembrie 2021
Horoscop. Marte careu Pluto.

Careul dintre Marte și Pluto produce în continuare efecte. Veți observa o tendință pasiv-agresivă în acțiunile oamenilor din jur. Soarele se pregătește să iasă din semnul Balanței și să intre în semnul Scorpionului.

Berbec

Vei simți nevoia să te retragi. Parcă nu mai ai energia de acum câteva zile. Da, sunt unele aspecte care nu îți convin, dar le-ai rezolva altfel.

Taur

Astrele îți recomandă să îți faci planurile de weekend ținând cont și de timpul și doleanțele partenerului. Poți termina mai repede munca.

Gemeni

Este o perioadă propice pentru a adresa temele spinoase ale relației. Mercur va fi bine aspectat, iar Soarele va intra mâine în zona parteneriatelor.

Rac

După o săptămâna agitată din cauza Lunii Pline, zilele acestea vor fi mai liniștite. Vei mai elimina din presiune prin odihnă și relaxare.

Leu

Un lucru este clar: nu mai ai același chef de mișcare precum în săptămânile ce au trecut. Prioritatea ta va fi petrecerea timpului cu familia.

Fecioară

Vestea bună este că zona financiară va fi mai liniștită. Vor fi mai puține griji în acest sens. Acum, atenția ta se va îndrepta către comunicare.

Balanță

Tu încă mai ești afectat de către careul Marte-Pluto. Vei trece prin momente în care va trebui să îți înnăbușești furia. Îți va fi frică de rezultatele acțiunilor tale.

Scorpion

Ziua aceasta va fi ca o trecere. Între o perioadă fără multă energie și o perioadă în care te vei întrema. Partenerul are nevoie de tine.

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu încărcarea programului pentru weekend. Va urma o perioadă în care va trebui să te odihnești mai mult.

Capricorn

Tensiunile profesionale vor scădea în intensitate. Prietenii vor trece prin unele evenimente în care vor avea nevoie de sprijin și timp din partea ta.

Vărsător

Încearcă să îți duci la bun sfârșit sarcinile de la serviciu. Dacă nu, vei sta tot weekendul preocupat și nu te vei putea relaxa deloc.

Pești

Zilele următoare sunt bune să te odihnești, pentru a fi mai egoist. Adică să îți păstrezi câteva clipe în care să faci doar ce vrei tu și nu pentru alții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel