Horoscop, vineri, 29 mai 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Nativii Capricorn nu vor să se ocupe de treburile gospodărești.

Berbec

Încă de la primele ore ale dimineții, te gândești doar la weekend. Colegii vor trage de tine degeaba să îți termini treaba.

Taur

Familia nu înțelege că ai și altele de făcut, nu doar să stai la cheremul ei. Este nevoie să fii mai chizbuit cu banii.

Gemeni

Îți faci prea multe planuri pentru acest sfârșit de săptămână. Fără să îți dai seama, vei încurca mulți oameni cu zăpăceala ta.

Rac

Câteodată este bine să preiei inițiativa, nu doar să aștepți să vină ceilalți în înaintarea ta. Vei dori să te plimbi.

Leu

Cei dragi îți pasează multe responsabilități și sarcini, iar tu abia ai timp să respiri. Cu siguranță vei găsi pe cineva să te ajute.

Fecioară

Nu accepți nicio propunere venită din partea persoanelor cu autoritate, nici acasă și nici la serviciu. Fii mai împăciuitor!

Balanță

Ai foart mult de muncă, însă în rest ești foarte plin de viață. Treci cu grație de absolut orice greutate profesională sau personală.

Scorpion

Vrei să stai mai retras, departe chiar și de oamenii dragi. Ai nevoie de spațiu, liniște și timp să iei o decizie importantă.

Săgetător

Cei singuri vor cunoaște posibili parteneri. Ceilalți vor fi nevoiți să îi ofere persoanei iubite multă atenție și energie.

Capricorn

Cauți motive să te sustragi de la treburile gospodărești și din fericire, la serviciu apar proiecte noi foarte solicitante.

Vărsător

Observi că toată lumea îți cere ceva, dar când este cazul să ceri și tu ceva, toți se dau ocupați și nu le pasă de tine.

Pești

Te lasă rece orice conflict apărut în sânul familiei. Ai mare nevoie de stabilitate, deci vei ignora orice factor stresant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel