Horoscop, vineri 6 septembrie 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Săgetătorii sunt  mai vulnerabil ca ieri și nu-și dau seama de ce
Săgetătorii sunt mai vulnerabil ca ieri și nu-și dau seama de ce
Horoscop. Scorpionii se vor  ocupa de sarcinile ușoare, cotidiene cum ar fi mersul la piață, cumpărăturile pentru copii, plata facturilor, pe când Vărsătorii și-au făcut multe  planuri cu banii din salariu și nu reușesc să le ducă la capăt.

Berbec

Optimismul tău va fi molipsitor. Toți te vor întreba dacă ai motive să fii așa binedispus, dar tu știi că așa te-ai trezit. Ai grijă totuși ca din prea multă încredere să nu te implici în proiecte înșelătoare.

Taur

Vorbele și faptele partenerului îți sunt neclare și vrei să ceri explicații. Ți le va da și tot nu vei fi mulțumit. Este o zi bună să te răsfeți orin prin a merge la cumpărături, ori prin a merge la un restaurant renumit.

Gemeni

Devii prea serios la locul de muncă și vei atrage atenția celorlalți. Tu nu ai intenții rele, dar asta se va înțelege. Evită să povestești prea multe detalii despre viața ta personală la serviciu.

Rac

Excesul de zel poate fi atât un amic, cât și un inamic astăzi. Depinde foarte mult de tine unde și cum alegi să îl foloșești. Nu insista cu reproșurile față de oamenii dragi.

Leu

Vei fi acuzat că încerci să îi manipulezi pe ceilalți ca să obții diverse foloase materiale. În sinea ta, știi că îți place să primești cadouri, deci nu vei fi foarte afectat. Îți vei vedea de viață.

Fecioară

Familia și partenerul te scot serios din zona de confort, iar tu nu ești pregătit să procedezi așa cum îți cer. Încă nu vrei cu adevărat să treci la o nouă etapă, mai ai nevoie de puțin timp.

Balanță

Fii deschis și acceptă orice revelație, plăcută sau neplăcută. Inițial vei avea impresia că nu ai nicio vină pentru ce ți se petrece, dar vei accepta până la urmă. Și vei răsufla ușurat.

Scorpion

Te vei ocupa de sarcinile ușoare, cotidiene cum ar fi mersul la piață, cumpărăturile pentru copii, plata facturilor. Oriunde vei merge, vei intra în discuții cu oamenii și astfel vei pierde notțiunea timpului.

Săgetător

Ești mai vulnerabil ca ieri și nu îți dai seama de ce. Învață să accepți că mai sunt și zile din acestea în viața ta. Fii mai pragmatic în relațiile cu autoritățile.

Capricorn

Un prieten îți dă o veste neplăcută despre el și asta te pune serios pe gânduri. Vei căuta soluții să îl ajuți și nu vei renunța până când nu își va reveni.

Vărsător

Ți-ai făcut multe multe planuri cu banii din salariu și nu reușești să le duci la capăt. Asta pentru că descoperi că ai niște datorii mai vechi, rate sau facturi neplătite. Scapă de ele ca să poți trece la altele.

Pești

Ești preocupat de bunul mers al relației de cuplu și cauți diverse metode în cărți, seriale sau întrebând persoanele apropiate. Ascultă ce îți zic, dar nu uita că fiecare persoană este unică și că nu trebuie să compari tot timpul experiențele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel