Horoscop, vineri, 7 februarie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Vineri, 20 martie, vom avea Echinoctiul de primavara.
Vineri, 20 martie, vom avea Echinoctiul de primavara.
Horoscop. Astăzi, Venus, planeta iubirii, intră în Berbec și va sta în acest semn până pe 03 martie. Ne vom declara repede dragostea sau ne vom supăra precum niște copii pe parteneri.

Berbec

Începe să te preocupe și starea relației în care te afli sau modul în care îți abordezi admiratorii. La serviciu ți se oferă mici oportunități.

Taur

Toți îți povestesc problemele lor personale, iar tu ești sătul de ale tale. Așa că evită să petreci mult timp cu oamenii străini.

Gemeni

Te bazezi prea mult pe sprijinul prietenilor și nici nu ești atent la ceea ce îți zic aceștia. Te anunță că nu au timp de tine, dar nu îi auzi.

Rac

Eviți să te implici în proiectele importante de la seviciu, dar exact astăzi șefii se decid să îți ofere vizibilitate și putere de decizie.

Leu

Ești pe drumuri toată ziua și nu ai timp nici să-ți tragi sufletul. Vestea proastă este că nu te ocupi de sarcinile tale, ci de ale altora.

Fecioară

Partenerul te poate ajuta cu o sumă de bani pentru a-ți cumpăra un obiect mult dorit, care este mai scump. Deci nu ezita să îi ceri!

Balanță

Toată energia ta va fi direcționată către partenerul de viață. Apropiații îți vor reproșa că nu mai ești atent la nevoile tale.

Scorpion

Vei spune cu multă pasiune și înflăcărare ce îți dorești și îi vei uimi pe toți cu îndrăzneala ta. Nu este o zi bună pentru investiții.

Săgetător

Romantismul este în floare și te vei demonstra a fi dulce și drăguț cu orice persoană care te place. Fii atent să nu creezi așteptări!

Capricorn

Vei fi contrazis des și vei reacționa repede și într-un mod nu prea plăcut. Există riscul să te cerți și cu persoanele dragi.

Vărsător

Vei petrece timp de calitate în compania fraților sau a surorilor. Folosește această zi dacă vrei să comunici o decizie importantă.

Pești

Vei fi tentat să cheltuiești mulți bani pe haine și bijuterii. Recomandabil ar fi să îți plătești datoriile și pe urmă să te răsfeți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel