Horoscop, vineri, 9 august 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Astrele le surân nativilor din Berbec , iar pentru Tauri,  familia le va da vești bune și asta îi va ajuta să mai răsufe după agitația din ultima vreme.

Berbec

Este vineri, iar astrele îți surând într-un mare fel astăzi. Orice ai face, bucuria și voia bună te vor însoți și sprijini în a-i încuraja și pe ceilalți. Astăzi este o zi nemapomenită să nu stai deloc în casă, ci trebuie să ieși să cunoști oameni noi și să te distrezi.

Taur

Familia îți va da vești bune și asta te va ajuta să mai răsufli după agitația din ultima vreme. Iar comportamentul tău va fi pe măsura atitudinii persoanelor dragi. Toată energia ta se duce către cămin, către confortul personal și al îmbunătățirii spațiului în care trăiți.

Gemeni

Dacă ai frați sau surori și relația voastră a avut de suferit în ultima vreme, astrele te vor ajuta astăzi să îndulcești situația sau să îi convingi să treacă peste supărări. Pentru care nu au probleme în acest sens, le recomand să își contacteze frații pentru a discuta cu ei.

 Rac

Încă de dimineața vei simți nevoia să îți golești buzunarele sau conturile bancare. Acum mai mult ca oricând vei fi dispus să cheltuiești bani pe obiecte sau călătorii pentru care altădată nu ai fi dat nici măcar un leu. Răsfața-te, dar nu până la faliment.

Leu

Tu ești supereroul zilei. Trigonul dintre Soarele și Venus, din semnul tău, și Luna și Jupiter, din Săgetător, îți va da apă la moară pe toate planurile. Chiar și pentru aceia mai triști sau supărați, entuziasmul de astăzi îi va face să strălucească. Evită totuși aroganța.

Fecioară

Canicula și aspectele astrologice de astăzi sunt nemaipomenite pentru a te retrage, astfel încât să îți reîncarci bateriile. Toți din jurul tău sunt plin de energie și chef de a ieși în oraș, însă tu vrei doar să stai cu partenerul, undeva la răcoare și liniște.

 Balanță

Îți faci planuri peste planuri, deși ceilalți îți atrag atenția că nimic nu a fost bătut în cuie în viața ta din ultimele luni. Nu ții cont de părerea lor și îți vezi în continuare de ideile tale. Ba mai mult, vei îndrăzni să faci și primele cheltuieli pentru ele.

 Scorpion

Parcă toate îți merg prea bine și asta nu te liniștește deloc, ba din contră începi să devii super suspicios și paranoic. O să ai senzația că toți sunt invidioși pe reușitele tale și vei încerca să îi îndepărtezi sau să le ascunzi multe detalii.

 Săgetător

Ziua de astăzi este nemaipomenită pentru a face fapte bune, pentru a te ruga sau pentru a medita. Generozitatea este arma ta și o poți folosi unde și cu cine dorești. Iar restul îl poți face acasă, în natură sau într-o biserică mai goală.

 Capricorn

Dacă o persoană îți va cere un împrumut și vrei să o ajuți, fă-o dar cu grijă. Mă refer la faptul că nu ar trebui să îi dai o sumă foarte mare dacă nu îți va oferi și garanții pentru rambursare. Este foarte ușor să pierzi din resursele personale.

Vărsător

Cei singuri pot găsi parteneri printre grupurile de prieteni. Deci nu stați deloc în casă. De asemenea, este o zi foarte bună pentru încheierea parteneriatelor și colaborărilor profesionale, la locul de muncă sau pentru proiectele pe cont propriu.

Pești

Dacă simți că nu ți se recunosc meritele la serviciu, nu este cazul să taci. Găsește soluția prin care să te faci vizibil să să atragi atenția că munca ta nu a fost în zadar. Laudă-te singur dacă nu o fac ceilalți. Cu siguranță, un superiori te va observa și te va aprecia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel