HOROSCOP weekend 25 - 26 septembrie, cu Mercur staționar și trigon Marte-Saturn. Totul se dă peste cap! SINGURA ZODIE avantajată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ HOROSCOP
foto pixabay/ HOROSCOP
Află aici ce ți-au pregătit astrele pentru weekend-ul 25-26 septembrie 2021. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a adus horoscopul pentru weekend-ul 25-26 septembrie 2021. În 26 septembrie, va fi un trigon între Marte și Saturn, Marte în Balanță, Saturn în Vărsător. ”Acest trigon e ca un muncitor care are drag de ceea ce construiește, îi place ceea ce face” a spus astrologul. Totuși, să nu uităm că e weekend-ul care precede retrogradarea lui Mercur. ”Weekend-ul acesta Mercur este staționar și s-ar putea să ne dea multe planuri peste cap. Se zăpăcesc planuri în acest weekend. Totodată, ne vedem cu oameni cu care nu ne-am mai văzut de mult timp. Depindem și de ceilalți, iar instabilitatea irită. Exact când suntem în buza lui Mercur retrograd, exact atunci se întâmplă tot felul de ciudățenii. În plus, există riscul să se mai strice ceva prin jurul nostru, dar și să fie un weekend de mail-uri, mesaje, bârfe. Cu cât o să vă chinuiți să vorbiți mai frumos, cu atât o să fie mai grea viața voastră” a spus astrologul despre weekend-ul ce urmează. 

Horoscop BERBEC

S-ar putea să te vezi cu foști parteneri, iar planurile s-ar putea să-ți fie date peste cap. Te vei agita. O să treacă weekend-ul și o să ai impresia că n-ai făcut nimic. Ai grijă, însă, la ce promisiuni faci celorlalți. 

Horoscop TAUR

Nu vă mai țineți de plan, în treburile gospodărești, va trebui să împăcați și capra, și varza. O să vedeți ce chinuială o să fie ca să aveți un mediu armonios, să vă simțiți bine. 

Horoscop GEMENI

Vă priește acest Mercur, aveți anumite cuvinte la adresa unor persoane. Vă vedeți cu persoane din trecut, alături de care povestiți, râdeți. Mercur staționar vă face mai comici, mai veseli. 

Horoscop RAC

Mercur e în casa a patra, nu insistați mai mult asupra unor tematici care au provocat neplăceri întregii familii, nu încercați să-i convingeți pe ceilalți de dreptatea voastră sau că știți mai bine ceea ce spuneți. 

Horoscop LEU

Mercur retrogradează în casa a treia. Trebuie să vă alegeți cuvintele, să comunicați uimitor. Mercur retrograd vă ajută să memorați. 

Horoscop FECIOARĂ 

Mercur retrogradează în casa a doua și poate vă treziți că n-ați plătit o factură sau că aveți o datorie, ceea ce vă va frustra. Nu aș face cheltuieli împinși de alții zilele acestea. 

Horoscop BALANȚĂ 

Mercur retrogradează în semnul vostru, unde sunt Soarele și Marte. Îi veți zăpăci pe ceilalți, una le ziceți, alta faceți. Nu o faceți intenționat, însă tot așteptați să vă spună ceilalți ce e bine și ce nu. 

Horoscop SCORPION

Scenaristica din capul vostru, toate fantomele trecutului... nu! De fiecare dată când aveți un gând în zilele următoare, să-l scrieți pe hârtie. Vor ieși numai idei de complot. Evitați să credeți în ceea ce gândiți! 

Horoscop SĂGETĂTOR

N-o să înțelegeți nimic din acest weekend, o să fie un du-te, vino. Un sfat: nu credeți în promisiunile prietenilor făcute în aceste zile. Nu vă bazați, bazați-vă doar pe voi! 

Horoscop CAPRICORN 

Începe o perioadă interesantă din punct de vedere profesional. Mercur va retrograda în casa a zecea, a carierei, și unele decizii revin, împreună cu alte soluții, idei. Discuțiile cu tot ce înseamnă autoritate necesită puțină grijă, va trebui să faceți mai multe drumuri. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Perioadă interesantă pentru cei care sunt la școală, studiază. E benefic să învățați ceva în următoarea perioadă. Folosiți acest Mercur retrograd. Dacă plecați în afara țării, aveți mai multă grijă! 

Horoscop PEȘTI 

Discuțiile sunt despre bani, cu partenerul. Aduceți pe tavă partea de banii noștri. Cu Mercur retrograd, vor apărea discuții și mai vechi și poate prostii pe care le-ați făcut. 

HOROSCOP weekend 25 - 26 septembrie 2021. Vezi mai mult în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel