HOROSCOP. ZODIA care primește SUPORTUL astrelor în această săptămână. Încredere și curaj, o să vă iasă!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ Pixabay/ Horoscop Fecioară
foto ilustrativ Pixabay/ Horoscop Fecioară
O zodie de bucură de suport și încredere în săptămâna 10-16 mai. 

Horoscopul săptămânii 10-16 mai vine cu multă agitație pentru nativii zodiei Fecioară, planurile se vor tot schimba. Deși va fi o săptămână agitată, veți primi sprijin de la astre. Venus vă dă încredere și susținere, anunță astrologul DCNews. Nici Jupiter u vă lasă baltă, vă dă curajul necesar pentru a lua o decizie în relație, fie pentru stabilitate, fie, din contră, pentru despărțire, în funcție de ceea ce aveți acum în viața voastră. Vestea bună e că trebuia să luați această decizie oricum, acum doar prindeți puțin curaj de a lua inițiativa. Astfel, săptămâna 10-16 mai 2021 este o săptămână a acțiunii pentru nativii zodiei Fecioară, se schimbă multe, în bine! 

Horoscop 10-16 mai pentru nativii FECIOARĂ 

”Cu Mercur și cu Venus în casa a zecea, e multă agitație la locul de muncă. Mâine știți niște planuri, marți alte planuri, miercuri se schimbă povestea, joi reveniți la alea de luni, vineri mai vin altele și vi le încurcă pe toate. Va fi o săptămână destul de agitată, dar vă sprijină aceste planete. Mercur zice să vorbești cu ceilalți, iar Venus vă dă încrederea și suportul oamenilor din autoritate, oamenilor importanți. Luna Nouă se petrece în casa a noua, iar Jupiter intră în casa a șaptea. Pentru cei care nu au statutul oficializat, sunt într-o relație și nu au discutat ce au de gând, Luna Nouă în casa a noua are legătură cu crezurile, cu principiile, cu valorile. Vă veți întreba ce vreți de la viață. Atenție, nu așteptați partenerul să vină, mergeți voi la partener.  Aveți curaj cu Jupiter în casa a șaptea. Deci, cei care sunt într-o relație sau au cunoscut o persoană, vor prinde curaj pentru planuri împreună. O să vă iasă!

Casa a noua are legătură și cu tot ce înseamnă acte, documente oficiale, iar Jupiter în casa a șaptea, pentru cei care au probleme în relație, vă poate da curaj să vă despărțiți.” a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, pentru nativii zodiei Fecioară sau pentru cei cu ascendent în această zodie. 

Vezi horoscopul și previziunile complete ale săptămânii 10-16 mai 2021 în video de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel