Hoț din Iași, deghizat în FANTOMĂ. Cum a reacționat când a fost prins în fapt
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un hoț din Iași care s-a deghizat în fantomă pentru a sparge un magazin a fost condamnat. 

Judecătorii din Iași au condamnat la 2 ani şi 10 luni de închisoare un individ din Cotnari, acuzat de o faptă de furt şi una de tentativă de furt calificat. Sentința este definitivă.

La sfârșitul anului 2018, în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, Marcel V. a tăiat lacătul de la poarta unui șantier. Bărbatul a sustras de acolo mai multe scule, doi saci de ciment și 50 de litri de motorină care se aflau într-un utilaj. Prejudiciul s-a ridicat la aproape 10.000 de lei. 

Cea de-a doua faptă a avut loc în septembrie 2019, când Marcel V., alături de o altă persoană, a intrat în curtea unui magazin din centrul comunei Cotnari. Ambii hoți aveau corpul acoperit cu câte un cearceaf și glugă pe cap. Hoții au spart fereastra magazinului cu pietre și, din cauza zgomotului, o vecină s-a trezit. 

Ce a făcut Marcel când a fost prins

Dorind să vadă ce se întâmplă, femeia a ieşit la balcon. Marcel V. a aruncat cu o piatră înspre ea, spărgându-i geamul. Apoi, indivizii au fugit. După câteva zile însă, au fost prinși de polițiști, conform Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel