Hoţ, prins de proprietar când ieşea cu bunurile furate
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Un bărbat care are antecedente penale a fost reţinut, sâmbătă seară, după ce în cursul zilei a fost prins de proprietarea unei locuinţe din Piteşti în timp ce părăsea imobilul având asupra lui bunuri pe care le furase.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de o femeie de 41 de ani din municipiu cu privire la faptul că, la momentul la care s-a întors la domiciliu, o persoană necunoscută a ieşit din locuinţa sa cu un bagaj în mână.

"Bărbatul a fugit, însă persoana vătămată a oferit semnalmente ale persoanei. În scurt timp, cel în cauză a fost identificat de poliţiştii de ordine publică, în zona cartierului Popa Şapcă, şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul depistat ar fi sustras mai multe bunuri electronice din locuinţa în cauză, bunuri care au fost recuperate în totalitate şi restituite persoanei vătămate. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut", arată sursa citată.

Persoana în cauză, care are antecedente penale, are 36 de ani şi este din comuna Căteasca, a precizat sursa citată, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel