Huawei P40 Pro va avea 7 camere. Ce îi lipsește noului vârf de gamă chinez
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Huawei va lansa noile sale dispozitive din 2020 în ciuda anulării Congresului Mondial GSM.

Huawei va lansa noile sale dispozitive din 2020 în ciuda anulării Congresului Mondial GSM. În timpul circumstanțelor extreme cauzate de COVID-19, gigantul chinez Huawei vrea să lanseze noile sale vârfuri de gamă P40 și P40 Pro, care vor fi dezvăluite pe 26 martie, la Paris. La fel ca în cazul predecesorului său, P30, P40 nu va avea acces la serviciile Google (Magazin Play, Gmail, Google Maps și multe altele) și s-ar putea să nu aibă sistem de operare full Android, din cauza războiului comercial dintre companie și SUA.

În schimb, telefoanele vor opera pe varianta generică Android, iar utilizatorii vor trebui să descarce aplicații din App Gallery al Huawei. Bineînțeles, Huawei are planuri să devină mai puțin dependent de Google, aliindu-se cu Xiaomi, Oppo și Vivo (companii chineze) pentru a construi un nou Magazin Play, numit Global Developer Service Alliance (deocamdată).

Camerele

 (w670)

Chiar dacă software-ul noilor P40 și P40 Pro va fi un mare impediment în afara Chinei, telefonul pare să întreacă din nou limitele când vine vorba de camere. Imaginile cu noul telefon, apărute pe Twitter, înfățișează noul P40 Pro și cele 5 camere principale, pe spatele acestuia.

Cunoscutul „leaker" Ming Chi Kuo a transmis că o cameră capabilă de zoom x10 va fi disponibilă în sistemul de camere al P40 Pro, fiind o premieră în lumea smartphone-urilor. Camera principală ar avea noul senzor Sony IMX700, de 52 MP.

Pe partea frontală, noul P40 Pro ar urma să aibă două camere de selfie, incluse într-o gaură în ecran, similar cu S10 Plus, aducând totalul camerelor de pe dispozitiv la șapte.

Culori noi

 (w670)

Seria P40 ar putea avea cinci culori diferite: negru, alb, albastru marin, argintiu și gold. Huawei nu este prima companie care să includă auriul în gama sa de culori, noile modele iPhone și Motorola Razr având disponibile aceleași nuanțe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel