I-a cerut Orban să facă un pas în spate? Lider PNL, OUT de pe lista pentru parlamentare. Explicație de ultim moment
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un lider marcant al PNL nu se află pe lista pentru alegerile parlamentare. Ludovic Orban a explicat de ce. 

Greu PNL, dublu taxat pentru eșecul de la locale

Tinel Gheorghe, fostul președinte PNL Ialomița, nu se mai află pe lista partidului pentru Parlament. În prezent, el este deputat PNL. Deși a făcut un pas în spate de la conducerea PNL Ialomița, ca ”plată” pentru eșecul de la alegerile locale, el mai este taxat încă o dată de partid și nu este pus nici pe listele pentru alegerile parlamentare. Ludovic Orban tocmai ce a justificat această decizie și a negat că el a fost cel care i-a cerut lui Tinel Gheorghe un pas în spate. 

Explicația lui Orban

”La Ialomița, nu i-am cerut, a fost o demisie dată de toți președinții care au avut sub 27%, scorul pe care l-am considerat un scor sub care președinții trebuie să permită reconstrucția filialelor, acolo am desemnat președinte pe primarul nou ales al municipiului Slobozia, Dragoș Soare, care a câștigat o competiție dificilă, iar echipa de conducere de la PNL Ialomița a venit cu o altă variantă, cu candidat la Senat pe locul 1 președintele ANSVSA Robert Chioveanu și pe locul 1 la Cameră cu candidata noastră la președinția Consiliului Județean care a obținut un scor peste cel al partidului, Luminița Barcari. A fost un vot cvasiunanim.” a spus Ludovic Orban, după ce s-a definitivat lista pentru alegerile parlamentare. 

Excepția

Ca punct distinctiv față de cele afirmate de Ludovic Orban, în București nu s-a plătit scorul de 17% obținut de PNL, Violeta Alexandru fiind pe locul doi pe listă, imediat după Ludovic Orban. De asemenea, ministrul Muncii nici nu a făcut un pas în spate de la conducerea PNL București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel