I’m fine, aplicația GRATUITĂ prin care îți poți găsi ușor un psihoterapeut atunci când ai nevoie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Mulți dintre românii care se confruntă cu depresie sau anxietate evită să apeleze la un specialist, din diverse motive. Aplicația "I’m fine" ne oferă ajutor gratuit și ne permite să găsim ușor un psihoterapeut atunci când avem nevoie.

Indiferent de nevoia cu care intri în aplicație, aceasta are soluții pentru tine. Îți permite fie să îți monitorizezi starea singur, pe parcursul mai multor zile, să vorbești cu un terapeut sau să scrii într-un jurnal lucrurile pe care le simți. Atunci când simți nevoia că este necesar de ceva mai mult pentru a te face bine, îți poți găsi un psihoterapeut și poți lucra în ședințe, scrie ProTv.ro.

”I’m fine își propune să ajute persoanele care au nevoie de suport psihologic. Fie îți oferă mai multe informații despre emoțiile tale, îți oferă soluții personalizate pentru problemele prin care treci și te poate ajută să-ți găsești un psihoterapeut potrivit pentru tine, dacă ești pregătit să faci acest pas.

În total, avem 160 de psihologi și psihoterapeuți verificați și aprobați. Fiecare utilizator este diferit. Avem oameni care vin cu situații mai complicate și intră în I’m fine direct să găsească un specialist cu care să lucreze sau avem oameni care vor să înceapă drumul ăsta spre o sănătate mintală mai bună.”, a explicat Daniel Barbu, unul dintre fondatorii aplicației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel