Ianis Hagi, revenire după COVID-19. Și-a plătit avion privat să ajungă la antrenament și la meci
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Ianis Hagi
Foto: Facebook / Ianis Hagi
Ianis Hagi s-a întors pe teren după ce timp de două săptămâni s-a tratat pentru Covid-19. 

Ianis Hagi a scăpat de temuta boală Covid-19 și a revenit pe terenul de fotbal. Tânărul jucător nu s-a uitat la bani și s-a urcat într-un avion privat pentru a ajunge la un antrenament, scrie romaniatv.net

După două săptămâni de tratament, Ianis Hagi s-a întors în Scoția unde a fost rezervă la partida echipei Glasgow Rangers cu Livingston. După pauză, Ianis Hagi a intrat pe teren. Meciul din sferturile de finală ale Cupei Ligii Scoției, s-a terminat cu scor 2-0.

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Ianis Hagi pentru revenirea spectaculoasă pe teren și pentru eforturile pe care le-a făcut de a se întoarce cât mai repede pe teren, alături de echipa sa. 

”Sunt impresionat de mesajul ăsta, apropo de Ianis. Deci copilul și-a plătit avion personal și a ajuns luni spre marți în Scoția, a făcut un singur antrenament și practic, cu un singur antrenament, a intrat 45 de minute și chiar a făcut diferența. E un lucru extraordinar. Nu știam lucrul ăsta. Mi-a scris Hagi. Uite cât își dorește, s-a antrenat aici, a ținut dietă, e profesionist. Au fost surprinși după pauza asta. Bravo lui! Un copil cuminte și cu o educație profesională extraordinară”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Ianis Hagi a fost depistat pozitiv la coronavirus în Macedonia de Nord

Fotbalistul echipei naţionale a României, Ianis Hagi, a fost depistat pozitiv la coronavirus la Skopje, acolo unde prima reprezentativă urma să joace meciul cu Macedonia de Nord din preliminariile CM 2022.

Fotbalistul a revenit pe data de 8 septembrie la Bucureşti cu o aeronavă privată, informează site-ul oficial al FRF.

"În urma acordului autorităţilor nord-macedonene şi cu avizul autorităţilor române, 'tricolorul' Ianis Hagi va ajunge în această zi în România în regim de izolare şi respectând procedurile sanitare, cu o aeronavă privată. Va fi preluat de pe aeroportul Henri Coandă direct de pe pistă şi va rămâne în izolare la domiciliu. Multă sănătate, Ianis", se menţiona la momentul respectiv pe site-ul citat.

Aflat cu lotul echipei naţionale la Skopje, Ianis Hagi a acuzat dureri de cap, iar în urma unui test rapid a fost depistat pozitiv la coronavirus. Ulterior, el a primit acelaşi rezultat pozitiv la un test PCR, devenind indisponibil pentru meciul primei reprezentative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel