Ianis Hagi, elogiat în presa internaţională după golul cu Germania
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României
Ianis Hagi a marcat un gol superb în meciul cu Germania de la Hamburg. El a trecut mingea printre picioarele lui Rudiger, fundaşul de la Chelsea, şi a înscris cu un şut superb în poarta lui Ter Stegen. 

Iată ce scriu principalele publicaţii internaţionale de sport. 

"După un contraatac al oaspeților pe flancul drept, Ianis Hagi, cu tehnica sa excelentă, a trecut de Rudiger, iar apoi a tras pe centru de la 15 metri, cu piciorul stâng. O acțiune extraordinară!", au scris germanii de la Bild.

"Hagi are prea mult spațiu la dispoziție în colțul din dreapta al careului, iar apoi Rudiger ezită să îl atace. Fundașului îi este trimisă mingea printre picioare, Kehrer și Goretzka ajung prea târziu, iar Hagi trimite în plasă. Intolerabil", a scris și publicația germană Kicker.

"Se pregătește un șoc la Hamburg? Ianis Hagi o aduce pe România în avantaj contra Germaniei. I-a trecut mingea printre picioare lui Antonio Rudiger, apoi a înțepat mingea în poarta lui Marc-Andre ter Stegen. Golul a venit la doar un minut după ce VAR-ul i-a anulat un penalty Germaniei", a fost reacția BBC.

"Un nume familiar pentru români! Încă un Hagi marchează pentru România. Ianis Hagi, cu o acțiune individuală superbă contra Germaniei", a scris CBS Sports, pe Twitter.

"Incredibilul gol pentru Ianis Hagi, după o fază individuală, i-a oferit României un avantaj rapid contra Germaniei", au scris cei de la 90min, citaţi de Digisport.

România a pierdut în Germania 

Germania s-a impus, însă, cu 2-1 în meciul din preliminariile CM 2022. Gnabry şi Muller au întors scorul în repriza secundă, după ce tricolorii au intrat în avantaj la pauză. 

VEZI Germania - România, preliminarii CM 2022. REZULTAT FINAL

Hagi, lăudat şi de Ilie Dumitrescu 

"Un meci foarte bun făcut de naționala noastră, un 5-4-1 extrem de mobil, am făcut pressing în terenul adversarului, i-am surprins, am avut lejeritate în construcție și a venit acea acțiune extraordinară pe traseul Stanciu - Hagi. Ianis ia o acțiune extraordinară, de mare jucător, între trei fundași. Face dribling cu dreptul și finalizează cu stângul.

E clar că posesie e de partea germanilor. Aș vrea să remarc toată linia de fund în această seară. N-au fost momente în care germanii să creeze dezechilibru unu contra unu, a existat întotdeauna dublaj. Mi-a plăcut foarte mult și efortul făcut de mijlocașii centrali. Pușcaș a fost foarte eficient la fiecare duel și a încercat să scoată maxim de la fiecare acțiune. Totuși, n-au fost ocazii importante pentru ei (n.r - germani)", a spus Ilie Dumitrescu, la pauza meciului, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel