Ibiza - Barcelona 1-2. Griezmann a salvat rușinea catalanilor printr-o dublă
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Antoine Griezmann a înscris o dublă contra formației de liga a treia, Ibiza, eliminată din Cupa Spaniei.

Antoine Griezmann a înscris o dublă contra Ibizei și a calificat-o pe Barcelona în optimile Cupei Spaniei, salvând onoarea echipei sale, conform Marca.

Catalanii au fost șocați după ce au primit gol de la formația de liga a treia din Spania, însă francezul a reușit să marcheze în minutul 72, iar mai apoi în ultimele minute ale partidei.

Fără Messi, fără dinți

Cu toate acestea, calificarea nu este deloc dulce pentru Barcelona, fiindcă prestația echipei, fără Messi, a fost foarte rea. În ultima jumătate de oră a meciului, introducerea lui Jordi Alba, Arthur și Arturo Vidal a readus catalanii în atac, însă Quique Setien are de ce să se teamă.

Insularii au deschis scorul în minutul 10, după o posesie extensivă a Barcelonei, iar mecanismul catalanilor nu a funcționat deloc. Ca prin minune, Barca a scăpat fără alt gol luat înainte de pauză, iar revenirea de la vestiare nu a schimbat mare lucru.

Lovitura de pe final

Frenkie de Jong a transmis o minge direct către Griezmann, care a transformat dintr-o mișcare, deschizând astfel scorul. Meciul părea că se îndreaptă spre prelungiri, poate chiar lovituri de departajare, însă Jordi Alba l-a servit pe francez și a înscris golul decisiv, calificând mai departe catalanii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel