ID.4, primul SUV electric de la VW. Trei lucruri pe care nu le ştiai
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură VIDEO cu noul ID.4
Captură VIDEO cu noul ID.4
ID.4 este primul SUV electric produs de cei de la Volkswagen. Iată trei lucruri pe care nu le ştiai despre această maşină. 

Nu pornește de la buton

La fel ca modelele Tesla, ID.4 nu are nevoie de buton de start, cu toate că dispune de unul. Pentru a porni este suficient să apeși pedala de frână și să selectezi modul Drive. Ca să oprești, e suficient să selectezi modul Park și să cobori din mașină – toate funcțiile sunt dezactivate în acest moment.

Panou de instrumente montat pe coloana volanului

Față de cele mai multe modele, la care panoul de instrumente este montat fix în planșa de bord, la Volkswagen ID.4 acesta este montat pe coloana volanului. Indiferent de reglajul volanului, panoul de instrumente rămâne astfel vizibil, pentru că se mișcă odată cu volanul.

Podeaua portbagajului reglabilă

Desigur, nici aceasta nu este o idee nouă, dar felul în care a fost implementată de Volkswagen merită menționat. Podeaua este pe un sistem de șine, care permite reglarea pe mai multe niveluri. În plus, sub aceasta se găsește un compartiment suplimentar, care permite depozitarea unor obiecte de mici dimensiuni, scrie promotor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel