Ieșean dus de urgență la spital, după ce a băut și s-a autoincendiat
Autor: Andrada Oana pe 23 feb, 11:22 | Social

Un bărbat din Iași s-a autoincendiat, pe fondul consumului de alcool / Imagine de Michal Jarmoluk de la Pixabay

Un bărbat din Iași a ajuns de urgență la spital după ce, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a autoincendiat. 

Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice care s-a autoincendiat a ajuns de urgență la UPU Iași cu arsuri pe 18% din suprafaţa corpului. Pacientul în vârstă de 43 de ani are arsuri pe caile aeriene, pe mâini, pe față, dar şi la coapsă dreaptă şi fesa parcelară, scrie BZI.

Bărbatul din satul Bogdănești, comună ieșeană Horleștia, a fost transportat de urgență la spital cu o ambulanță de tip C.

A suferit arsuri de gradul II și gradul III după ce şi-a dat foc cu benzină

 

„Un bărbat în vârstă de 43 de ani din satul Bogdănești, comuna Horlești din judeţul Iași este adus cu o ambulantă de tip C dintr-un loc public. Bărbatul este neintubat şi a suferit mai multe arsuri din cauza unei autoincendieri prin flacără cu benzină. A suferit arsuri de gradul II şi gradul III pe 18% din suprafaţa corporală. Arsura extremitate cefalică, arsură cai aeriene, edem glotic, arsuri mâini bilateral, față externă și internă coapsa dreapt și fesa parcelar. Bărbatul prezenta etilism acut. Bărbatul este negativ la testarea rapidă COVID-19.”, a declarat prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Sursă: BZI 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri