Igor Surkis, mesaj pentru Mircea Lucescu după ce Dinamo Kiev a câştigat campionatul în Ucraina
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Dinamo Kiev
Facebook Dinamo Kiev
Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, a avut un mesaj de mulţumire adresat lui Mircea Lucescu, după ce echipa a câştigat campionatul în Ucraina. 

"Suntem din nou campioni! N-a fost ușor și sunt recunoscător staff-ului. A fost un an dificil, cu o pandemie teribilă, care a afectat toată lumea, dar am luptat, în ciuda faptului că întreaga echipă s-a îmbolnăvit. Le sunt recunoscător medicilor, staff-ului, dar, în primul rând, vreau să-i spun un enorm 'mulțumesc!' lui Mircea Lucescu, care a creat o echipă eficientă într-un timp scurt. Doar un orb n-ar vedea că echipa a crescut din punct vedere al calității. Jucăm diferit, iar el știe ce vrea.

Am riscat, vă spun sincer, când l-am numit pe Mister, dar riscul este justificat. Îi sunt foarte recunoscător. Să-i dea Dumnezeu multă sănătate și să antreneze mulți ani la același nivel. Această echipă va crește, sunt sigur. Ne dorim mult să ajungem în Europa. Spectatorii sunt în vacanță acum, sunt absenți, dar primim energia milioanelor de fani ai acestei echipe.

Sunt sigur că Lucescu va rămâne antrenorul echipei, pentru că mai are contract. El a construit această echipă. E timpul să ne propunem obiective în competițiile europene. Jucătorii au atins un anumit nivel, au jucat în Champions League cu Barcelona și Juventus, au evoluat și la națională și au căpătat experiență.

Întăriri pentru Champions League? Dacă e nevoie, vom vedea ce jucători putem cumpăra, unii mai valoroși decât cei pe care îi avem. Misiunea mea e să folosesc banii pentru jucătorii pe care antrenorul principal îi dorește", a spus Igor Surkis, citat de sport.ua.

Cu trei etape înainte de final, Dinamo Kiev este campioană în Ucraina. În ultimul meci, elevii lui Mircea Lucescu au câştigat cu 5-0. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel