Ilan Laufer, mesajul zilei: GARANTEZ că 50% din bugetul public al Capitalei, destinat achizițiilor publice, va fi redirecționat AICI!
Autor: Andrei Itu pe 04 aug, 16:37 | Personalități politice

Ilan Laufer

Ilan Laufer a transmis ce va face pentru IMM-urile românești dacă va ajunge primar general al Capitalei.

'Dragi Bucureșteni,

În mandatul meu de Primar General al Capitalei 50% din bugetul public, destinat achizițiilor publice, va fi redirecționat strict către IMM-urile românești.

Traversăm o perioadă neagră pentru IMM-urile din România! Vorbesc aici despre cele 99,7% de companii din economie care angajau, în 2019, 65% dintre salariați, firme care au fost falimentate sau aduse în prag de faliment de incompetența de care a dat dovadă în plină pandemie, acest Guvern care doar pretinde că este unul liberal.

Bugetul public local a fost mereu prădat de căpușele primarilor și consiliilor sau de către firmele mari cu capital străin care au reușit să se impună mereu în fața companiilor românești.

Eu garantez că 50% din bugetul public destinat achizițiilor publice va fi redirecționat strict către IMM-urile românești, asigurând o transparență de 100%, lucrând în interesul și pentru dezvoltarea capitalului autohton.

Pe piața de business din țara noastră, cel mai mult suferă IMM-urile, deoarece acestea sunt constant afectate de controalele și amenzile abuzive, în timp ce firmele străine sunt, de cele mai multe ori, protejate. Din acest motiv doresc să ofer un sprijin real și acestui segment majoritar de business care astăzi este extrem de afectat.

Este necesar să oferim această facilitate, mai ales pe timp de criză, dar și ulterior, deoarece noi vrem să redăm încrederea antreprenorilor că se poate și în România să fii om de business de succes!' a scris Ilan Laufer, pe pagina sa de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri