Ilie Năstase: Gigi Becali e Gigi Becali. E un joc periculos fotbalul
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Ilie Năstase
Ilie Năstase
Ilie Năstase a fost întrebat, într-o emisiune Tv de duminică seara, dacă i-a spus vreodată lui Gigi Becali să nu mai facă declarații după meciurile FCSB-ului.

Este cunoscut faptul că Gigi Becali își ”mitraliază” fără milă jucătorii, atunci când aceștia obțin rezultate slabe, iar acest lucru se poate reflecta în psihicul roș-albaștrilor, iar evoluțiile lor pot intra într-o zonă și mai neagră.

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a răspuns, la Realitatea Plus, după ce a fost întrebat de ce nu-i atrage atenția patronului FCSB că vorbește de multe ori fără a-și proteja jucătorii:

”Nu e liniște acolo (la FCSB - n.r.). și când merge bine. Tocmai atunci când merge bine nu e liniște, culmea! Când merge prost nu spunem nimic, dar când merge bine echipa se bagă unde trebuie să se bage, mai face un comentariu, mai dă în jucători și îi termină... Gigi Becali e Gigi Becali! N-ați înțeles nimic. El e cu Dumnezeu. Lăsați-l în pace. Sunt banii lui, bravo lui că bagă bani și are tot dreptul să vorbească”, a explicat Năstase.

”Deocamdată, eu cred că e pe profit. E de admirat că încă bani în fotbal. Eu n-aș risca să bag bani în fotbal. Nici domnul Țiriac am văzut că nu s-a băgat. E un joc periculos fotbalul”, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel