Imagine dureroasă cu un veteran de Ziua Națională
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu
DC News vă prezintă o imagine dureroasă, surprinsă în zona Arcului de Triumf, de 1 Decembrie.

Începând cu ora 11:00, aproximativ 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale vor participa la ceremonia oficială în format restrâns, organizată cu ocazia Zilei Naţionale în Piaţa Arcul de Triumf.

Cu aproximativ jumătate de oră înainte de ceremonia oficială, a fost surprinsă o imagine dureroasă, prezentată de DC News mai sus.

Imaginea în cauză nu mai are nevoie de niciun comentariu. 

De asemenea, alte imagini pe care le puteți vedea AICI reprezintă modul trist în care, pentru prima dată, România sărbătorește Marea Unire... în pandemie.

Ce spunea Klaus Iohannis despre ceremonia de 1 Decembrie 


"În acest an, vom onora curajul şi sacrificiile înaintaşilor noştri făcând noi înşine sacrificiul de a renunţa la bucuria participării împreună la manifestările publice tradiţionale. Însă cu siguranţă vom fi împreună în spirit ca o naţiune puternică mereu unită şi solidară atunci când în joc este chiar salvarea ţării noastre. Din acest motiv, am decis ca ceremonia care avea loc în fiecare an la Arcul de Triumf să fiu în extrem de restrânsă, la care sunt invitaţi ambasadori străini, medici şi personal medical (...)

Va fi, aşadar, o ceremonie scurtă, fără paradă militară şi, din păcate, fără participarea publicului larg. Recomandarea experţilor este de a renunţa la orice fel de reuniuni şi întâlniri publice sau private, fiindcă acestea accelerează răspândirea virusului. Sunt recomandări pe care vă îndemn să le respectăm inclusiv de 1 Decembrie", spunea Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel