Imaginea care l-a revoltat pe Radu Tudor: Sunt în București din 1991, dar nu am văzut niciodată așa ceva!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Facebook Radu Tudor
Foto: Facebook Radu Tudor
„Ceea ce se întâmplă, astăzi, în Sectorul 1 este o tragedie”, susține Radu Tudor, publicând o imagine care l-a revoltat. 

„Ceea ce se întâmplă, astăzi, în Sectorul 1 este, pur și simplu, o tragedie. Sunt revoltat, alături de foarte mulți locuitori ai Capitalei, de indolența, de valul de gunoaie, de - aș spune - reaua voință în Sectorul 1, în cel mai vizibil sector al Capitalei, acolo unde vin cei mai mulți turiști, unde vrem și noi să ne mândrim cu ce am putea să avem. Cetățenii sunt cei care suferă. Nu vreau să mă pronunț cine are dreptate în seara aceasta. Problema este că noi plătim taxe și impozite și banii pe care îi încasează Primăria nu se regăsesc în serviciile prestate. 

Mai mult, în plină vară, la 33 de grade, e plin de gunoaie pe stradă. Acest lucru nu poate să însemne civilizație, curățenie, sănătate”, a spus Radu Tudor, miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”. 

„Un prieten foarte bun mi-a trimis o fotografie (n.r. cea de mai jos). Unul din simbolurile esențiale, Ateneul Român, era astăzi înconjurat de gunoaie. Un coș de gunoi care răbufnește, e plin! Dați zoom! Această fotografie m-a revoltat!”, a spus Radu Tudor. 

„Niciodată Capitala României nu a fost în halul acesta!”, a subliniat jurnalistul. 

„Eu sunt în București din 1991, dar nu am văzut niciodată, în zona centrală, munți de gunoaie în fața obiectivelor culturale, în fața zonelor istorice simbolice”, a adăugat Radu Tudor.

„Am văzut suporterii care vin la Euro și care cheltuie milioane în restaurantele românești, foarte bine, să mai avem astfel de evenimente, dar se plimbau printre gunoaie în Centrul Vechi. 

Oare Clotilde Armand nu este deranjată de lucrul acesta?!”, a conchis Radu Tudor. 

Iată imaginea difuzată de Radu Tudor: 

2. -imagine fara descriere- (radu_tudor_clotilde_armand_90557100.jpg) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel