Imagini de groază din România, câine legat de remorcă. Dosar penal pentru rănire sau schingiuire a animalelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Imagini șocante au fost surprinse în România, după ce un câine a trecut prin chinuri groaznice. 

Poliţiştii tulceni au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, după ce în mediul on-line au fost difuzate imagini cu un câine legat într-o remorcă.

În imaginile respective apărute joi pe Facebook, animalul are botul vopsit în albastru, iar persoana care filmează se arată îngrijorată de starea lui şi nedumerită de lipsa şoferului autovehiculului.

"În urma cercetărilor efectuate în cauză, la data de 14 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea au identificat o femeie, în vârstă de 42 ani, care ar fi transportat câinele cu autoutilitară pe raza municipiului Tulcea, la un cabinet veterinar, unde urma să primească îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor evenimentului", a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Amalia Samoschi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de rănire sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 25 lit. e din Legea 205/2004 privind protecţia animalelor, citează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel