Imagini INCREDIBILE de la alegerile din Sectorul 1. HAOS GENERAL în care fiecare poate face orice / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Scandalul electoral de la Sectorul 1 a generat noi imagini din locul unde s-au renumărat voturile.

Au apărut noi imagini de la renumărarea celor 11 secții de vot de la Sectorul 1, filmate în data de 29 septembrie 2020. Procurorul Nicolae Sprîncu ar permite accesul fără drept al unor membri USR în sala cu voturi. Pe imagini se poate observa un haos organizat, în care fiecare poate face orice.

Declarațiile lui Tudorache

„Reprezentantul meu nu este în niciuna dintre filmări și nu există o decizie a Biroului electoral de Sector. Ca cineva să intre în acea sală, trebuie să fie o decizie a Biroului electoral. Altfel, este ilegal. Trebuie să fie o decizie adoptată de toți membrii. Să fie de acord majoritatea biroului și să existe o hârtie, acceptată de majoritate.

Până în ziua de astăzi, nimeni nu a vrut să ia în calcul nicio imagine, nici la biroul electoral de sector nici la cel de municipiu, nici la cel de circumscripție. Toți au spus că este tardiv. Singurii care vor să vadă probele sunt cei de la Judecătoria Sectorului 1. Mai sunt și alte imagini la avocatul meu. Acestea vor fi prezentate instanței. Ele nu au hârtia în spate. Deci, s-a intrat ilegal în acea cameră. Totul s-a făcut pe ochi frumoși”, a spus Daniel Tudorache, la Realitatea Plus, făcând referire la imagini.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel