Imbri, mesaj FERM pentru BĂTRÂNI: Cine vrea să-și mai vadă nepoții, să stea acasă. Riscul e IMENS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dr. Emilian Imbri le- a transmis câteva recomandari vârstnicilor în plină pandemie de COVID-19. 

În ceea ce privește aglomerația din magazine, piețe și cozile formate de persoanele în vârstă, medicul Emilian Imbri a transmis recomandări și a punctat câteva lucruri imortante.

"Gândiți-vă că este o reminiscență, de care noi, ăștia mai în vârstă, nu am putut scăpa, pentru că am fost obișnuiți să stăm la cozi și să ne bulucim atunci când era puțin. Acum trei săptămâni am spus că virusul a câștigat acest teritoriu și dreptul de a locui cu noi, iar noi hotărâm dacă îl acceptăm și dacă îl acceptăm, dacă trăim cu el în condiții pașnice. Este corect să spunem: Nu ar trebui să ne îmbolnăvim toți odată și cred că măsurile pe care au încercat să le ia ministerele care coordonează această criză sunt tocmai pentru a încerca să nu ne îmbolnăvim și dacă tot ne îmbolnăvim, să nu o facem toți odată.

Bătrânii, cei care merg pe ideea că fiecare zi din viața lor mai valorează ceva și cei care doresc să-și mai vadă nepoții, ar trebui să înțeleagă totuși că trebuie să stea în casă. Riscul este imens, aglomerările nu vor produce decât dezastre și vor produce aglomerare în spitale", a declarat Emilian Imbri, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel