Imbri, REVOLTĂ în direct. Întrebare CHEIE pentru CCR. "Ca o IRONIE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Medicul Emilian Imbri a adresat public două întrebări reprezentanților CCR. 

"Mulțumită Curții Constituționale, noi începem să externăm și ce nu am fi avut curajul niciodată să externăm, fără decizia Curții Constituționale. Sunt persoane care, la cerere și amenințându-ne că ne vor da în judecată conform deciziei CCR, pleacă pe propria lor răspundere acasă, sigur, semnând documente prin care se obligă să se izoleze și să se investigheze singure și să hotărască singure ce fac în viitor.

Ca o ironie, aș vrea să mă cunoască lumea ca un tip glumeț, nu știm ce facem cu cei din Terapie Intensivă și aș vrea să întreb Curtea Constituțională cum reușim să rezolvăm? Poate și ei (n.r. cei ce la Terapie Intensivă) ar vrea să plece acasă dacă ar reuși să murmure ceva. Cum reușim să-i trimitem acasă pe cei din Terapie, având în vedere că au și ei dreptul de a hotărî?", a declarat Emiliam Imbri, în direct la B1 TV. 

"Mai am o întrebare... ce rost mai are să alocăm bani pe teste, ce rost are să testăm mii de oameni, dacă e la latitudinea lor ce vor face în continuare. Deci îi testăm ca să-i izolăm... nu, nici vorbă!", a completat medicul.

CCR a publicat motivarea deciziei prin care a declarat textele de lege privind internarea obligatorie şi carantina neconstituţionale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel