Urmărește emisiunea live
Impozit IT, vot diaspora, gratuitate studenți. Mircea Badea: Sunt nervos! Mă simt discriminat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mircea Badea a spus că se simte „furat, neîndreptățit și discriminat”.

„Faptul că IT-iștii nu sunt impozitați deloc mă enervează rău. Mă simt furat, neîndreptățit și discriminat.

Faptul că diaspora poate să voteze trei zile și are vot prin corespondență și eu nu... mă simt discriminat. Sunt nervos.

Faptul că studenții merg gratis cu trenul, gratis în sensul că nu plătesc ei, plătim noi, ăștia care plătim impozite... mă enervează. Nu vreau așa ceva!", a spus Mircea Badea, duminică seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv".

VEZI ȘI: Mihai Gâdea, anunț privind revenirea la Antena 3


În acest context, amintim ce spunea Mircea Badea într-o ediție a emisiunii „În gura presei”: „Persoanele cu handicap trebuie să beneficieze de ajutor, așa se întâmplă în societățile civilizate. Așa este corect, uman și normal. Persoanele cu handicap trebuie să aibă niște facilități, scutiri etc. (...) Studentul în America plătește facultatea și dă bani grei pentru a-și termina studiile, de fapt, plătește ani întregi. În România, studentul care merge la facultate parcă se duce pentru mine. De ce este treaba mea că unul se duce la facultate?! În România, facultățile de stat sunt gratuite. Acum și călătoriile cu trenul să fie gratuite? De ce?! Care ar fi motivul?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel