Impozitare pensii speciale. Victor Ponta, atac la PNL: Este 1 aprilie. Mincinoşilor!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Victor Ponta, preşedintele Pro România, îi critică pe liberali pentru proiectul de impozitare a pensiilor speciale şi îi acuză de minciuni. 

"Este 1 Aprilie - și MINCINOȘII de la PNL iar prostesc oamenii cu povestea pensiilor speciale !

MINCINOȘILOR - ați anunțat cu surle și trâmbițe pe 28 Ianuarie că ați votat Legea privind eliminarea pensiilor speciale / să nu uitați postarea pe Facebook a Mincinosului Șef - Ludovic Orban "Așa cum am promis am eliminat pensiile speciale" ! Păi dacă le-ați eliminat în 28 Ianuarie de ce mai vreți să le impozitați în 1 Aprilie? Pentru că sunteți MINCINOȘI.

La votul din 28 Ianuarie toți cei de la ProRomania v-am spus că este o cacealma / și că singură soluție cinstită și eficientă este impozitarea progresivă / atunci și Orban și Citu au spus că ei sunt "liberali" și nu acceptă decât cota unică - nu impozitarea diferențiată / acum , pe 1 Aprilie nu mai sunteţi liberali? Nu vă mai dați viața pentru cota unică? Sau acum ați aflat și voi că sunteți MINCINOȘI?", a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Pensiile speciale, eliminate prin OUG

"MINCINOȘILOR- dacă chiar vreți să eliminați ( sau să impozitați) pensiile speciale de ce nu ați dat și nu dați Ordonanță de Urgență ? Sunteți de 6 luni la guvernare și nu v-a oprit nimeni! De ce faceți proiect de lege în Parlament știind că va fi atacat, logic, la CCR și nu se va aplica niciodată? Pentru că sunteți MINCINOȘI!

MINCINOȘILOR - de ce nu le spuneți oamenilor că și acest proiect să referă doar la 10.000 din cele 160.000 de pensii de serviciu? De ce nu le spuneți adevărul că ar fi o mare greșeală și nedreptate să tai pensiile militarilor tocmai în această perioadă în care se vede ce condiții speciale presupune statutul lor? De ce nu explicați că tăiați doar pensiile aviatorilor ( care ne-au adus și acum concetățenii acasă) și ambasadorilor ( care muncesc 24 ore pe zi să ii ajute pe românii disperați)? De ce nu explicați faptul că la magistrați nu pensia este problema - ci faptul că ies la pensie prea repede, după doar 24 de ani de muncă ( exact când au mai multă experiență și cunoștințe - adică pot să aplice legea mai bine)? Pentru că sunteți MINCINOȘI!

MINCINOȘILOR - de ce nu aplicați o lege corectă de impozitare diferențiată pentru toate veniturile ( nu doar pensii speciale ) - așa cum este în SUA, Germania, Marea Britanie și majoritatea țărilor dezvoltate? Pentru că voi și afaceriștii din spatele vostru nu vreți să plătiți nici acum mai mult de 16% / pentru că stăpânii voștri din afara României nu vor să plătească în țară noastră mai mult de 16%? Pentru că sunteți și MINCINOȘI ȘI TRĂDĂTORI!", a conchis liderul Pro România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel