În ce ORDINE trebuie să adaugi LAPTELE și ZAHĂRUL în CAFEA. Ai greșit până acum! Explicația
Autor: Ema Apostu, Florentina Constantin pe 28 oct 2020 / 08:45 | Magazin

Trebuie să știi că există o ordine în care se adaugă laptele și zahărul în cafea. Iată și explicația.

Atunci când adaugi mult lapte, pe care nu îl încălzești în prealabil, și adaugi și zahăr, temperatura băuturii scade foarte mult. În acest fel, zahărul nu se poate descompune în mod corespunzător, așa că ajungi să ai multe granule pe fundul cănii.

Acesta este motivul pentru care trebuie să adaugi întotdeauna zahărul înaintea laptelui. După ce te-ai asigurat că s-a dizolvat complet, poți adăuga laptele.

Vezi și: Ce să pui în CAFEA pentru o AROMĂ INTENSĂ. Substanțele dăunatoare vor fi înlăturate

CARTOFI la cuptor cu UNT, USTUROI și CAȘCAVAL. Rețeta pe care o vei adora

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri