În ce țară a trăit Raluca Turcan în februarie-martie 2020? Declarații paralele cu realitatea din România
Autor: Roxana Neagu pe 01 iul, 18:51 | Personalități politice

Foto: Crișan Andreescu

Raluca Turcan, în calitate de vicepremier, a făcut o serie de declarații incredibile pentru orice român, în urmă cu scurt timp. 

În contextul în care PNL a continuat cu lupta pentru anticipate până în pânzele albe, în care în luna martie noi aveam o situație politică instabilă din cauza acestei dorințe de a înlătura PSD din Parlament dusă la extrem, Raluca Turcan vine astăzi cu niște declarații incredibile. Onestitatea nu pare a fi punctul forte al guvernanților. Asumarea nici atât. 

Afirmațiile Ralucăi Turcan, făcute în urmă cu puțin timp, m-au uluit: 

- Încă din luna februarie, Guvernul și-a asumat să ia neîntârziat măsuri ferme pentru a proteja viața oamenilor, sănătatea oamenilor, în fața unui pericol extern iminent. 

- Și vorbim despre luna februarie, când multe țări din jurul nostru negau existența virusului și când în România încă nu aveam cazuri confirmate. Însă, o conducere responsabilă nu poate decât să pună oamenii pe primul loc. 

În 12 MARTIE, Florin Cîțu renunța la a fi premier, chiar înainte de votul din Parlament, iar Raluca Turcan ne vorbește despre responsabilitatea Guvernului din luna februarie. 

Deci, ce oameni a pus Guvernul PNL pe primul loc din februarie? Oamenii săi? Unii simpatizanți vor spune că a fost vina tot a PSD, dar nu era strategia președintelui Iohannis care luase totul în calcul, fiecare mișcare a PSD-ului?  

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri